Diane Kruger – Trei apariţii de senzaţie la NY şi Berlin

 Florentina Liutic
.

La New York şi Berlin, actriţa Diane Kruger a avut săptămâna aceasta trei apariţii extrem de stylish, demonstrând că este una dintre cele mai elegante actriţe.

 

Diane Kruger

 

Prima reprezentaţie a susţinut-o la NY unde a fost invitată la lansarea colecţiei Peter Pilotto X Target, una dintre cele mai aşteptate dincolo de Ocean.

 

Diane a apărut într-o rochie înflorată cu mâneci din dantelă, semnată Peter Pilotto, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi negri şi un clutch Charlotte Olympia. Cu un asemenea outfit, frumoasa actriţa de origine germană nu putea trece neobservată.

 

 

Diane Kruger

 

Iubita lui Joshua Jackson a părăsit repede New York-ul pentru a se întoarce acasă, la Berlin, unde se desfăşoară cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de Film.

 

La conferinţa de presă organizată pentru promovarea ultimei sale pelicule, The Better Angels', actriţa în vârstă de 37 de ani a mizat pe o rochie scurtă, delicată, black&white, creaţie Giambattista Valli , pe care a purtat-o cu o pereche de botine Chanel. Rezultatul? Un oufit sofisticat şi extrem de şic.

 

Diane Kruger

 

La premiera documentarului The Galapagos Affair: Satan Came to Eden', la a cărui realizare a participat alături de Cate Blanchett şi Sebastien Koch, Diane a impresionat din nou cu o superbă ţinută Chanel, ea avându-l alături pe covorul roşu pe iubitul ei, Joshua.

 

 Diane Kruger

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton