Descoperă și tu puterea condimentelor! Mască împotriva acneei și punctelor negre

.

O mască împotriva acneei ce ne duce cu gândul la atmosfera de Sărbători și la Moș Crăciun. Condimentele și mierea capătă acum o nouă utilizare, în folosul pielii.

Ingrediente:

  • 1 linguriță miere
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță nucșoară


Amestecă ingredientele până când se formează o pastă pe care apoi o aplici pe ten. Datorită mierii poate curge, așa că este mai indicat să-ți oferi 15-20 de minute de repaus pe pat sau canapea.

Când a expirat timpul clătești bine pielea și te dai cu crema ta de față obișnuită. De ce trebuie să alegi aceste 3 ingrediente?

Citește și:

Piele strălucitoare? Învață să-ți faci singură această mască naturală cu turmeric și lămâie

Tratament pentru coșuri! Se aplică local și îl prepari acasă

Mierea are efect antibacterial (esențial în prevenția acneei), încetinește procesul de îmbătrânire, este calmantă, foarte hidratantă, conferă strălucire și ajută la o bună curățare a pielii întrucât deschide porii.

Scorțișoara este astringentă, antiseptică, antifungică ceea ce se traduce prin mai puține bacterii care să conducă la apariția acneei; usucă acele coșuri deja existente pe piele.

Ajută la o mai bună circulație capilară, la oxigenarea pielii și este un exfoliant ce le permite celorlalte ingrediente să-și demonstreze potențialul maxim.

Nucșoara îmbunătățește aspectul imperfecțiunilor (coșuri, cicatrici) și este un antiinflamator eficient, o veste bună dacă ai cuperoză sau eczeme.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton