(P) Descoperă secretul buclelor în secunde cu ondulatorul complet automat Curl Secret 2 Volume & Curl de la BaBylissParis

 Popescu Alexandra
.

Îți dorești un păr ondulat perfect și într-un timp foarte scurt? Avem soluția! Descoperă secretul buclelor în secunde cu ondulatorul Curl Secret 2 Volume & Curl de la BaBylissParis.

 

Dacă tot este primăvară şi luna martie, acesta poate fi cadoul perfect pentru femeile speciale din viaţa ta.

 

Un ondulator de păr este unul dintre accesoriile des întâlnite în casa unei femei, iar acest lucru nu trebuie să mire pe nimeni. Parul creț, buclat sau ondulat a fost considerat mereu atrăgător. Spre deosebire de ondulatoarele clasice, cele automate sunt mult mai rapide și mai precise. Tot ce trebuie să faci este să inserezi capătul șuviței dorite și să aștepți terminarea automată a procesului și cererea înserării unei suvițe noi. Deoarece aceste ondulatore nu au un tambur propriu-zis, dimensiunea buclelor se ajusteaza în funcție de timpul și temperatura de contact.

De asemenea noul Curl Secret 2 este perfect atât pentru bucle mai strânse, cât și pentru bucle mai lejere. Aparatul dispun de de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm). Alege capul de 25mm pentru șuvițe subțiri și bucle strânse și adoptă un look lejer încercând capul de 35mm, care-ți permite ondularea unei șuvițe de păr de până la 3cm.

În plus, poți realiza pâna la 36 de tipuri de bucle în funcție de capul ales (25mm sau 35mm) și de combinația de funcții selectate (temperatură, timp de ondulare, direcție de ondulare).

Ondulatorul Curl Secret 2 este perfect pentru femeile care trebuie să se pregătească rapid pentru un eveniment sau care nu au timp să meargă la coafor. De aceea rapiditatea este unul dintre atuurile principale ale aparatului. În doar câteva minute obții o coafură perfectă, iar buclele se realizează în secunde: 5 secunde pentru păr ușor ondulat, 8 secunde pentru bucle lejere, 12 sau 14 secunde pentru bucle definite (în funcție de capul ales).

Un alt mare atuu al ondulatorului este ușurința în utilizare. Iată care sunt pașii pentru a realiza bucle perfecte și o coafură de invidiat într-un timp foarte scurt!

  1. Pe parul uscat, strânge-l deasupra cu o clamă și începe să coafezi de dedesubt.
  2. Alege o suviță de păr cu o lărgime de maxim 3 cm.
  3. Aparatul se poziționează cu cavitatea formată de cilindru în jos și se îndreaptă spre cap.
  4. Cu mâna liberă, prinde suvița de la vârf și introdu-o în deschizătură.
  5. Pentru a preveni blocarea aparatului, asigură-te că niciun fir de păr nu a ieșit pe lături.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton