Delicios de dulce

 Revista VIVA
.

Delicios de dulce

Delicios de dulce

In timp ce iubitorii de dulciuri din lumea intreaga jura ca delicatesele cu multe calorii provoaca stari de bine si euforie, specialistii din industria cosmetica au descoperit ca gustul nu este singura modalitate de a savura aceste mici delicii.

Asadar, ciocolata, vanilia, laptele si mierea au devenit unele dintre cele mai populare ingrediente pentru o mare varietate de produse destinate rasfatului. In plus, acestea din urma pot fi folosite in exces, fara vina consumului de calorii.

De pilda, incercati Kolastina, lotiune de plaja cu SPF 12, cu unt de cacao si vitamina E, sau gelul de dus si lotiunea de corp cu lapte si miere Milk&Honey de la Oriflame. Pastrati apoi prospetimea zilelor de vara cu Aqua Alegoria de la Guerlain, o colectie extinsa cu strengarul si plinul de viata Tutti Kiwi – un parfum a carui compozitie este infasurata intr-un voal ametitor si catifelat de vanilie si note lemnoase.

Un parfum special, creat pentru cea mai importanta zi din viata ta, Amarige Mariage de la Givenchy, o reinterpretare a clasicului Amarige, este extras pur de dulce fericire: bergamota, magnolie, plus rara si pretioasa scortisoara.

Must have-ul acestui sezon este tot creatia celebrei case Givenchy: din colectia Delice de Chocolat, editia limitata Prismissime Eyes, 9 nuante de farduri de pleoape, in trei variante surprinzatoare (3 mate, 3 satinate si 3 stralucitoare, prezentate ca o adorabila cutie cu bomboane de ciocolata). Pentru a le sublinia efectul, foloseste si Dymanic Duo Eyeliner de la Avon.

Nu uita insa de noile farduri de pleoape in nuante de maro de la Peggy Sage si mai ales, subliniaza-ti la final buzele cu Baume Couleur de la Clarins sau cu ciocolatiul gloss Plump&Gloss de la Oriflame. Si cum la un machiaj perfect ai nevoie de o coafura pe masura, incearca ceara pentru par Texturising Wax de la The Body Shop.

De Luana Pesa; Fotograf: Octav Nitu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton