De câte ori pe săptămână e indicat să-ți faci gomaj

.

Ai o rutină minuțioasă de îngrijire? Nu uiți nici de exfoliere? Dar cât de des o faci? Nu e indicat să exagerezi pentru că altfel riști să-ți distrugi pielea. Uite frecvența recomandată pentru gomaj.

[gallery ids="2429982,2429995,2429998,2429999,2430004"]

Gomajul sau exfolierea sunt două cuvinte diferite care se referă la aceeași operațiune, când cu ajutorul unor produse speciale, cu particule grunjoase, masăm pielea de pe corp sau de pe față.

Citește și:

Trucul pentru un păr cu volum, care rezistă întreaga zi

Blush și iluminator – produsele de machiaj care nu trebuie să-ți lipsească

Cu ajutorul acestui procedeu eliminăm celulele moarte, iar pielea devine mai moale, mai catifelată, mai luminoasă, mai curată, se poate regenera mai ușor iar produsele aplicate ulterior sunt absorbite mult mai bine.

Însă dacă ne exfoliem prea des riscăm să ne uscăm prea mult pielea, care ca răspuns va produce și mai mult sebum. Reacție deloc fericită dacă ne gândim la un ten deja uleios – mixt sau gras.

Așadar exfoliază-ți pielea de maxim 2 ori pe săptămână folosind un produs mai delicat pentru ten și unul cu particule exfoliante mai accentuate pentru corp.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton