Cum te îmbraci de Revelion. Ținute de efect

 Lupescu Anca
.

Cum te îmbraci de Revelion? Probabil toate prietenele tale întreabă același lucru. Având în vedere anul pe care l-am avut cu toții, a sta acasă pe 31 decembrie sună din ce în ce mai bine și ar putea să fie singura opțiune pentru unii. 

 Petrecerea de Revelion poate să arate în acest an puțin diferit de anii trecuți. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să intri panică cu privire la ce să porți, mai ales dacă ai de gând să stai acasă sau să petreci în apartament cu prietenii.

Totuși, dacă vrei să îți faci o ținută creativă sau dacă mergi într-un local, ori dacă rămâi acasă, ți-am pregătit câteva idei de ținute de Revelion. 

Cum să te îmbraci de Revelion

Paiete

Paietele de Revelion nu sunt o idee nouă, dar asta e în regulă – avem nevoie de strălucire mai mult ca niciodată în acest sezon. După anul pe care l-am avut, este necesar să ne distrăm puțin, în timp ce închinăm un pahar de șampanie pentru 2020. Fie că sărbătorești acasă sau într-un local, poartă paiete ca să te simți glam în noaptea dintre ani. 

Cum și când să porți dres, în funcție de ocazie

O rochie cu spatele gol 

Dacă vrei să întorci toate capetele, fă-o într-o rochie cu spatele gol, fără bretele sau o salopetă descupată la spate. Singura parte complicată ar putea fi găsirea unui sutien pe care să-l porți cu ținuta ta, dar nu-ți face griji. Există multe variante de sutiene care îți permit să poți o rochie decupată. Dacă nu găsești, banda pentru sâni este cel mai bun aliat al tău. 

Pijamale șic

Să intri în noul an pe canapea, în pijamale, alături de jumătatea ta și de cățelul tău? Sună perfect. Îmbracă o pereche de pijamale care să te facă să te simți fabuloasă, cum ar fi o pijama din două piese din satin sau un furou cu un halat și papucii aceia pufoși și comfortabili. Poți arăta fabulos și în pijamale, iar ăsta va fi un Revelion pe care clar nu îl vei uita prea curând. Mergi la cumpărături și răsfață-te cu o pijama superbă și glamouroasă în care să îți petreci Revelionul.

Îngrijirea tenului după 30 de ani. Ce schimbări trebuie să faci

Pulover și blugi

Pentru cineva relaxat și casual, un pulover și o pereche de blugi vor fi de ajuns ca look de Revelion, mai ales dacă preferi o abordare practică și călduroasă pentru a te îmbrăca în această seară. Este un look ideal dacă petreci Revelionul la o cabană și ieși afară la focul de tabără și artificii. În plus, dacă faci grătar în noaptea dintre ani, nu vei vrea să îți distrugi rochia preferată impregnând-o cu fum. 

Rochie roșie mulată

O rochie roșie mulată pe corp se potrivește perfect pentru orice ocazie, mai ales dacă îți place stilul clasic și minimalist. 

Ce pantofi să asortezi la ținutele de toamnă

Dacă nu ești fană a culorii roșu, încearcă o rochie roz sau mov sau orice altă culoare preferi. Asorteaz-o cu niște cizme lungi până la pulpă cu tocuri sau fără. De asemenea, poți purta părul cum vrei, lăsat liber, cu bucle sau prins lejer într-un coc la baza gâtului. 

Asortează rochia cu bijuterii fine, dar nu exagera. O pereche de cercei și o brățară sunt suficiente. 

Piele

Poartă pantaloni de piele cu un top de satin și o cămașă din piele colorată. Sau ia-ți o salopetă din piele cu un cordon în tale la care să asortezi bocancii preferați. Dacă vrei să porți o fustă, optează pentru una plisată din piele care să fie cu talie înaltă și pune niște cizme colorate cu toc. 

Citește și: Măști de față pe care le poți face acasă. Cum să scapi de coșuri și puncte negre

Satin 

Ia-ți o cămașă sau o rochie din satin alături de o pereche de cizme cu toc stiletto. Asortează la rochie un pulover oversized pe care să îl accesorizezi cu o curea în talie. Pune-ți pe umeri o haină de blană lungă sau un palton oversized și ținuta ta nu numai că e călduroasă, dar e și foarte la modă. 

Fustă cu paiete

Ia-ți o fustă cu paiete care va străluci în noaptea de Revelion. Poate fi de orice culoare. Pune o pereche de ciorapi de dres, bocancii preferați și un pulover din material subțire. Adaugă deasupra un palton negru căruia să îi pui o curea în talie și ținuta ta de Revelion este completă. Nu uita de rujul roșu, care dă un efect și mai glam. Poți accesoriza cu o pereche de cercei statement.

Citește și: Mască peel-off cu cărbune activ împotriva punctelor negre

Rochie tip furou

Această rochie este super la modă. Ia-ți o rochie furou și pune o pereche de ciorapi din plasă. Ia-ți cizme peste genunchi și pune deasupra un cardigan lung. Rochia este piesa de rezistență, așa că accesorizeaz-o potrivit cu un colier sau o pereche de cercei mari. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton