Cum te ajută mascara să evidențiezi machiajul cat eye

.

Machiajul cat eye alungește ochii, le dă efect de migdală și este foarte seducător. Îți plac trucurile de machiaj? Te învățăm cum să aplici mascara, astfel încât look-ul să fie și mai dramatic!

[gallery ids="2432596,2432598,2432595,2432594,2432593"]

Machiajul cat eye este pur și simplu wow! Iar dacă forma ochilor îți permite (este destul de dificil de realizat pe pleoapele căzute), poartă-l cu încredere ori de câte ori mergi la o petrecere, seara în club sau la un eveniment special.

Citește și:

Machiaj rock and roll cu un singur produs!

Te-ai dat cu prea multă cremă de ochi? Unde e indicat să aplici surplusul

Dacă pentru seară în mod cert machiajul este mai elaborat, cu mult pigment, poate chiar și glitter, ziua poți adapta machiajul și poți folosi numai tuș.

Alungești linia, îngroșată are un efect ușor retro, și nici nu mai ai nevoie de fard. Ori, de ce nu, te poți juca cu mai multe nuanțe de tuș, chiar în culori aprinse, și să creezi efectul de ochi de pisică într-o notă ludică, futuristă.

Când vine momentul să aplici mascara, îmbracă toate genele cu un singur strat, apoi de la jumătatea pleoapei către colțul ochiului aplică generos produsul.

Astfel construiești un machiaj unde vedetă este linia de tuș, ori terminația alungită de fard, iar prin încărcarea genelor în colțul extern pui și mai mult accent pe elementul definitoriu al machiajului de tip cat eye.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton