Cum să-ți reinventezi coafura când nu ai timp să te speli pe cap

.

Ești foarte obosită și nu ai timp să te speli pe cap, astfel încât să-ți aranjezi părul pentru a doua zi? Ai avut bucle sau părul întins, dar styling-ul e departe de rezultatul minunat de acum câteva ore? Iată cum să-ți reinventezi coafura rapid!

[gallery ids="2432107,2432108,2432109,2432106,2432105,2432104"]

Da, este foarte enervant să muncești o oră la o coafură, iar după o vreme părul să arate teribil. Ori să fie nevoie să arăți glam pentru o ieșire în oraș, dar să nu ai timp să te aranjezi așa cum ți-ai dori.

Citește și:

Truc de machiaj: cum aplici corect fardul într-o nuanță închisă

2 modalități să porți rujul roșu

Poate primul lucru la care te gândești este șamponul uscat. Ajută la revigorarea rădăcinilor, însă nu redefinește buclele, volumul sau aspectul perfect întins al părului.

Desigur, coada de cal e o altă soluție de urgență la care poți apela cu încredere, dar nu singura!

Ai uitat de spic sau coada împletită?! Ok, ne duce imediat cu gândul în copilărie dar este suuuper stylish, mai ales dacă ai părul foarte lung.

Iar coada împletită nu va fi foarte strânsă, ci, dimpotrivă, mai largă, cu un aspect ușor messy. Da, acel neglijent studiat și muncit atent în oglindă.

Avantajul este că având mult produs în păr, de la coafura anterioară, coada împletită se fixează și rezistă mult mai bine, fără să-ți faci griji că s-ar putea desface.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton