Cum să-ți faci bucle fără să folosești placa sau ondulatorul

.

Adori onduleurile, dar, după cum știi, temperaturile înalte agresează părul care în timp se usucă și se rupe. Din fericire ai și alte metode extrem de eficiente pentru bucle senzaționale! Cum să-ți faci bucle fără placă sau ondulator. 

[gallery ids="2437472,2437473,2437474,2437471,2437470"]

Mai ții minte moațele? Poate le foloseau și mama sau bunica ta, poate și tu în adolescență apelai la ele. Este timpul să revii la această tehnică veche dar foarte bună!

Rupe în fâșii un tricou de bumbac vechi, aplică un balsam leave-in pe părul umed și rulează moațele după bunul tău plac pentru bucle mai mari sau mai mici.

Dimineața te trezești direct coafată! Ți-e teamă să nu-ți oripilezi iubitul? Înfășoară-ți capul plin de moațe cu o eșarfă foarte subțire, de mătase.

Citește și:

Cum să-ți îngrijești părul vopsit vara

Greșeală de machiaj: de ce să nu aplici mascara înainte de tuș

Coada împletită întră și ea în categoria clasic dar eficient. Tot pe părul umed aplică un ser hidratant sau nutritiv cu fixare mică ori medie și împletește suvițele. Mare grijă când prinzi codițele. Elasticul prea strâns va lăsa urme inestetice pe păr.

Știi probabil accesoriile de păr care arată ca niște gogoși din burete, ideale pentru un coc perfect. Le poți folosi și pentru bucle.

Prinde lejer părul (umed) în coadă de cal, iar accesoriul să vină la vârful cozii. Apoi rulează accesoriul până ajungi cu el la baza cozii, îl prinzi cu o agrafă și gata.

Dacă nu ai astfel de accesoriu, taie vârful unei sosete pufoase. Este un bun înlocuitor și poți folosi eventual ambele perechi și astfel împarți părul în două.

Ai o bentiță din material, mai lată? Fixează-o pe cap, apoi pur și simplu rulează părul (tot umed, da?) de jur împrejurul ei. Dimineața desfaci părul și lași bentița la locul ei.

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton