Cum să-ți acoperi imperfecțiunile de pe față cu ajutorul unui concealer

 Cristescu Catalina
.

Imperfecțiunile tenului pot fi foarte ușor mascate prin machiaj. Uite cum e indicat să aplici un concealer, punctual, pe zonele cu probleme.

[gallery ids="2413217,2413218,2413220,2413221,2413222,2413235"]

Întâi demachiezi bine tenul. Apoi aplici crema de față de zi, crema de ochi, dacă vrei chiar un ser înainte. După ce produsele au fost bine absorbite de piele, cu ajutorul degetelor, al unui burețel sau al unei pensule aplici fondul de ten.

Citește și:

2 trucuri pentru un machiaj al ochilor mai vibrant

Tehnică de machiaj ca să ai ochii mai mari

Ca să fii sigură că între gât și față nu este diferență de nuanță, atunci când îți cumperi fondul de ten testează mai multe nuanțe chiar pe gât. Culoarea care este identică cu nuanța pielii gâtului este cea pe care trebuie să o cumperi.

Dacă fondul tău de ten nu este rezistent, longwear, între crema de față și fond de ten este indicat să pui și un primer.

După ce ai pregătit pielea în modul acesta este timpul pentru micile corecții. Cu ajutorul unei pensule pentru tuș, ori o pensulă îngustă, cu perii mici, aplică punctual concealer exact pe zona care-ți dă bătăi de cap.

Un concealer nu este doar sub formă lichidă, la tub, el vine și sub formă de baton, arată oarecum ca un ruj, încapsulat într-un borcănaș ori într-un ambalaj similar unui blush, de exemplu. Ideea e ca tu trebuie să ai control asupra aplicării, fără să-l întinzi pe toată fața.

După ce ai aplicat formula punctual, tot cu ajutorul pensulei omogenizează marginile zonei acoperite, să capete un aspect natural. Cu pensula ai mai mult control decât cu degetele și nu riști să ștergi ceea ce ai construit.

La final fixezi tot machiajul cu pudră, și ai terminat!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton