Cum să reduci la jumătate timpul petrecut pentru îngrijire

 Florentina Liutic
.

Toate avem nevoie de momentele noastre de răsfăţ, de diverse ritualuri de înfrumuseţare, de îngrijire a părului sau a pielii. Problema este că, deşi fără toate aceste activităţi nu se poate, ele ne consumă, uneori, mai mult timp decât am fi dispuse să oferim.

 

ingrijire1

 

Aşa că, dacă nu stai foarte bine la capitolul timp liber şi vrei să îţi eficientizezi aranjarea părului sau îngrijirea feţei, îţi vor prinde bine câteva trucuri.

 

  • Uscarea unghiilor

Ştii momentele acelea când trebuie să aştepţi până şi o jumătate de oră, după ce tocmai ţi-ai făcut unghiile şi nu poţi să te mişti în voie, pentru că vei strica oja? Ei bine, nu a fost confirmat încă de către cercetătorii britanici, însă aceste momente sunt printre cele mai enervante, aşa că vei vrea să scapi de ele! O soluţie este să foloseşti ojă semipermanentă – care, deşi necesită drumul la salon, te ajută să faci economie de timp, pentru că durează mult mai mult pe unghii şi pentru că se usucă imediat!

 

  • Foloseşte măşti de păr cu acţiune rapidă

Atunci când eşti în criză de timp, nu îţi mai permiţi să foloseşti măşti de păr pe care trebuie să le laşi să acţioneze timp de 10 minute şi eşti tentată să nu mai foloseşti deloc. Asigură-te, deci, că ai acasă şi măşti de păr cu efect rapid, de un minut sau două!

 

  • Găseşte un machiaj simplu, care te prinde bine, şi învaţă să-l faci cât mai repede

În zilele în care trebuie să ajungi cât mai rapid la birou sau la o întâlnire, nu este cazul să experimentezi machiaje prea sofisticate, pentru că este posibil să nu îţi iasă din prima. Rezumă-te la o cremă bună, un fond de ten eficient, fard de obraz, mascara şi un gloss neutru în zilele în care totul este la contraconometru!

 

  • Foloseşte produse cât mai eficiente de îngrijire a părului

Ultimul lucru pe care ţi-l doreşti după ce ai ieşit din duş este să stai câteva zeci de minute să îţi usuci părul, să ţi-l ondulezi sau să ţi-l îndrepţi şi să constaţi că rezultatul este atât de rău, încât trebuie să îţi speli din nou părul. Poţi rezolva asta dacă ai produsele potrivite, care se încălzesc cât mai rapid (mai nou, se poate întâmpla asta şi în 15 secunde) şi care au grijă să nu îţi ardă firul de păr, oricât de mult te-ai strădui să obţii buclele perfecte. Poţi încerca uscătorul şi placa de păr din noua gamă Moisture Protect de la Philips, care au funcţii speciale ce te ajută să îţi aranjezi părul mai repede şi au grijă să nu fie ars.

 

  • Scapă de cearcăne fără să foloseşti mult machiaj

De multe ori, a evita sursa cearcănelor este mult mai uşor decât a le ascunde. Nu îţi permiţi să stai cu măşti pe faţă sau cu castraveţi pe ochi, ca să scapi de cearcăne, însă este mult mai uşor dacă în fiecare zi bei suficientă apă, nu consumi alimente prea sărate şi încerci să faci puţină mişcare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton