Cum repari machiajul când te-ai murdărit de mascara

 Cristescu Catalina
.

Ai aplicat fond de ten (deși prima dată e bine să machiezi ochii), ești foarte încântată de cum ai combinat nuanțele fardurilor, dar când te-ai dat cu mascara te-ai murdărit de negru pe pleoape. Cum repari machiajul?

[gallery ids="2420911,2420912,2420913,2420914,2420916"]

Un scenariu de groază mai ales dacă ești în întârziere sau te pregătești pentru un hot date cu bărbatul pe care îl placi fooooarte tare și ți-ai dori din tot sufletul să arăți perfect.

Citește și:

Look de primăvară: machiaj boem cu accente roz

Ritualul tău de îngrijire săptămânal: măștile faciale

Păi după aparentul dezastru întâi… respiră, încet, lent, abdominal, ca să te calmezi. Nu vrei să ajungi la întâlnire super anxioasă. În plus, nici nu e cazul să-ți tremure mâinile când faci retușul.

Cât tu te calmezi, petele de mascara de pe pleoape se usucă. Pentru următoarea operațiune este extrem de important ca aceastea să fie perfect uscate, tocmai pentru a nu întinde și mai mult produsul pe piele.

S-au uscat? Bun! Ia o periuță ca de mascara, curată, cu care de regulă îți piepteni sprâncenele. E ok daca este de la un mascara mai vechi și ai spălat-o bine sau ai cumpărat una specială.

Freacă cu ea zona respectivă, iar pelicula uscată de mascara pur și simplu se dezintegrează, fără să strici blending-ul fardurilor.

Dacă ai fi folosit un bețișor de urechi cu puțină apă micelară ar fi trebuit ca din nou să vii cu pensula cu nuanța sau nuanțele de fard folosite, dar acum nu este cazul.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton