Cum crești sau diminuezi intensitatea parfumului pe care-l porți

 Cristescu Catalina
.

Ai un parfum preferat. Uneori, fără să vrei, îl aplici în exces și nu știi cum să repari asta, sau ai vrea să persiste mai mult fără să pulverizezi o cantitate mare. Pare complicat? Deloc! Intensitatea parfumului e ajustabilă.

[gallery ids="2423795,2423797,2423798,2423801,2423802,2423803"]

Îți adori parfumul! Te reprezintă, îl folosești zilnic și nu ai renunța niciodată la el. Te înțelegem, fiecare dintre noi are un parfum de suflet.

Însă pentru că ești atât de obișnuită cu aroma lui ai tendința de a-l pulveriza în exces. Ți-au zis asta partenerul, prietenii, colegii? Nicio problemă, se poate repara!

Citește și:

Ten cu tendință de înroșire? Ce nuanțe de ruj să folosești

Cele 2 trucuri de beauty la care nu rezistă niciun bărbat

Îmbibă o cotonetă de bumbac cu alcool și tamponează ușor zonele pielii unde ai aplicat parfumul. Alcoolul reduce intensitatea parfumului fără a-i afecta notele.

Vrei ca parfumul să fie mai persistent, să nu mai fie nevoie să îl reaplici de-a lungul zilei? Hidratează bine acele puncte ale pielii unde obișnuiești să îl pulverizezi. Folosește o cremă de corp intens hidratantă, care se absoarbe rapid, sau puțină vaselină.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton