Cum alegem bijuteriile perfecte?

 Florentina Liutic
.

Indiferent ca ne pregatim pentru o seara in oras sau pentru o zi la birou in compania colegilor, putem adauga un plus de personalitate tinutei alegand accesoriile potrivite. O combinatie inspirata de bijuterii este tot ce avem nevoie pentru un look complet.

 

Teilor1

 

Iata mai jos 5 sfaturi pentru a alege bijuteriile perfecte. Piesele potrivite le poti gasi pe Teilor, magazin online dedicat acestei categorii de produse.

 

Cand vine vorba de inele, posibilitatile sunt infinite. Cu piatra sau fara, mici sau mari, inelele subliniaza delicatetea mainilor si reflecta personalitatea purtatoarei. O piatra mare atrage atentia, in special daca vorbim de diamante, si va impresiona pe oricine, ajutand uneori chiar la nasterea unei conversatii. Un inel simplu, cu model sau cu pietre mici, reflecta o personalitate eleganta si discreta, in special daca materialul folosit este unul de culoare alba, cum ar fi platina, argintul sau aurul alb.

 

Cerceii atrag atentia asupra fetei, fiind plasati atat de aproape de aceasta. Pietrele colorate scot in evidenta culoarea ochilor si se potrivesc unui ten masliniu, iar cele deschise la culoare creeaza armonie cu pielea alba.

 

Forma cerceilor este si ea importanta. In timp ce unii mici, apropiati de ureche, creeaza o imagine discreta si se potrivesc tinutelor care nu vor sa atraga atentia, cum ar fi cele office, niste cercei mari cu forme complicate sau pietre pretioase sunt potriviti unei petreceri si tinutelor de ocazie. In plus, cerceii lungi sunt mai potriviti unui gat lung sau unui par bogat, in vreme ce modelele tip buton sunt combinatia perfecta cu un par scurt.

 

Colierele difera ca lungime si complexitatea modelului. Pentru tinute deschise la gat, care expun gatul si umerii, este bine sa alegem un model care imbratiseaza clavicula sau coboara usor spre piept. In cazul in care tinuta este mai sobra sau mai inchisa, un colier mai lung sau cu medalion atrage atentia asupra pieptului.

 

Bijuteriile cu model similar, cum ar fi seturile, se scot reciproc in evidenta si ar trebui acompaniate de o tinuta simpla, fara alte accesorii. In cazul acestora, orice model in plus pe haine incarca foarte mult aspectul si atrage atentia in prea multe parti dintr-o data.

 

Bijuteria Teilor – Destinul unei bijuterii va asteapta cu numeroase alte sfaturi si cu colectii noi pe site-ul www.bijuteriateilor.ro. Pe piata din 1998, Bijuteria Teilor se remarca prin modelele inovatoare si exclusiviste, precum si prin calitatea inalta a produselor.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton