Corina Caragea – Transformare radicală de look

 Florentina Liutic
.

Corina Caragea a acceptat provocarea de a-şi schimba complet look-ul, prezentatoarea TV renunţând la părul ei drept pe care ştie să îl poarte foarte frumos şi a ales pentru o zi onduleuri şi volum.

 

Astfel, după câteva ore petrecute pe mâinile echipei formate din hairstyliştii Adrian Perjovschi şi Sorin Papacioc şi a make-up artistului Simina Brădeanu, Corina a amintit de Nicole Scherzinger Am avut ceva emotii, trebuie sa marturisesc, pentru ca eu sunt mai conservatoare cu parul, nu ma scoti din ale mele. Este o postura la care nici nu ma gandeam, nici macar nu mi-am imaginat ca as putea fi asa, dar imi plac provocarile si le accept usor si cu mare drag. Ca si acum cateva zile cand am incercat o peruca blonda, nici astazi nu m-am recunoscut cand m-am uitat in oglinda', a marturisit amuzata Corina Caragea in cadrul emisiunii Vorbeste lumea'.

 

Întrebata unde va pleca cu acest look, Corina a răspuns: O sa fac niste poze  pentru ca nu multi ma vor crede ca am avut curaj sa imi fac aceasta freza, asa ca vreau sa am dovezi si apoi ma gandeam sa ma duc la sala', a spus Corina despre sedinta foto pe care urma sa o realizeze The Storyalist.

 

Corina a avut ultima data părul scurt în timp ce se afla în clasa a 9-a: In clasa a 9-a eram fan Beverly Hills, imi placea de Kelly, aveam si eu parul lung, ea s-a tuns scurt la un moment dat, m-am tuns si eu la fel. A fost ultima oara cand am avut parul scurt.', şi-a amintit ea amuzată.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton