Cinci joburi care îți aduc fericirea

 Florentina Liutic
.

Astronaut, doctor sau director de creație? Te-ai întrebat, vreodată, ce job ar trebui să alegi ca să fii fericită?

 

Mai ții minte ce visai în copilărie pentru când o să crești mare? Îți doreai să te faci „doctoriță' sau bucătar? eJobs, cel mai important site de recrutare din România, îți recomandă cinci joburi pe care să le alegi dacă vrei să fii fericită.

 

Fotograf

Sensibilitatea ta artistică poate prinde viață pe măsură ce reușești să suprinzi imagini care transmit emoții. Jobul de fotograf  îți oferă un salariu constant, flexibilitate și posibilitatea să întâlnești oameni extrem de interesanți.

 

Recrutor

Un job de recrutor este perfect dacă îți dorești să începi o carieră în resurse umane. Salariul este destul de bun, iar satisfacția muncii este pe măsură, deoarece cunoști foarte mulți oameni care, și datorită ție, vor avea șansa să obțină joburile dorite.

 

Inginer

Nu doar băieții sunt pasionați de tehnică, ci și fetele. Inginerii sunt la mare căutare pe piața muncii, câștigă bine și lucrează cu cele mai noi programe și tehnologii.

 

Programator

Programatorii sunt cel mai bine plătiți angajați din țară, sunt extrem de doriți de către angajatori, primesc numeroase beneficii și au parte de cele mai frumoase spații de lucru.

 

Designer de interior

Îți plac culorile, formele și oamenii? Dacă ai răspune „Da', atunci poți să angajezi ca designer interior. Să faci lucruri cu mâinile tale este reconfortant și plin de satisfacții.

 

Dacă vrei să vezi cât de fericită ești la job, intră pe ejobs.ro/happy/ şi încearcă testul #HappyLaJob, o componentă a campaniei „#HappyLaJob: un demers pentru fericire-n Univers', derulată de eJobs România. Parte dintr-o inițiativă strategică pentru creșterea nivelului de fericire vis-a-vis de viața profesională din România, eJobs ridică o întrebare în jurul căreia gravitează multe decizii, atitudini și acțiuni din viața de zi cu zi și din carieră. eJobs are convingerea că, dacă ne punem întrebarea „Sunt fericită?' și dacă răspundem cu onestitate, putem să găsim soluții și să facem schimbări în bine, care ne vor ajuta atât la serviciu, cât și acasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton