Ce costume de baie te avantajează în funcţie de siluetă

 Florentina Liutic
.

Alegerea costumului de baie poate fi o adevărată provocare. Află ce condiţii ar trebui să îndeplinească un costum de baie pentru a-ţi avantaja silueta şi alege-ţi preferatul.

 

Dacă ai corpul în formă de pară,  cu sâni mici şi umeri înguşti – trebuie să recurgi la trucuri pentru a evidenţia partea de sus. Te poate ajuta un sutien sau un top cu imprimeuri, iar slipul costumului este indicat să fie cu şnururi ajustabile.

 

În cazul siluetei tip măr, cu şolduri înguste şi talie şi bust proeminente, secretul este să atragi atenţia asupra bustului şi să alegi un slip care să îţi accentueze şoldurile şi să îţi ascundă imperfecţiunile.

 

Pentru silueta de tip dreptunghi, când corpul are o uşoară structură sportivă, cu piept, talie şi şolduri de dimensiuni apropiate, poţi opta cu încredere pentru un costum de baie din două piese, în stil triunghi.

 

Cele care au o formă a corpului de triunghi inversat, cu umeri laţi şi şolduri vizibil mai mici, pot opta pentru un slip cu talie înaltă şi un sutien cu bretele ce se leagă după gât, care să ajusteze foarte bine sânii.

 

Corpul în formă de clepsidră este considerat idealul de feminitate. Dacă ai umeri potrivit de laţi, dar simetrici cu şoldurile accentuate, şi cu un bust voluptos, poţi încerca orice tip de costum de baie, care îţi accentuează bustul, talia şi posteriorul. Pentru că şoldurile nu sunt o problema, poţi opta pentru un slip cu talie joasă şi şnururi în lateral.

 

Anda Crapatureanu

 

Costuum de baie din doua piese de inspiratie retroCostuum de baie din doua piese de inspiratie retro

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton