Exprima-ti personalitatea in ton cu noile trenduri

 Revista VIVA
.

Totul este permis!' – acesta este noul slogan La Redoute. In alte cuvinte, este o modalitate prin care incurajam femeile sa fie in centrul atentiei, sa fie indraznete si sa straluceasca!

Fiind un adevărat hub' al modei on-line, La Redoute distribuie din ce in ce mai multe branduri externe, cu scopul clar de a oferi clientilor o selectie din ce în ce mai largă de produse, ce vin în plus brandurilor proprii oferite (Grey Soft, Active Wear, etc). Produse ale brandurilor ca Ed Hardy, Red Soul, Kappa si multe altele sunt disponibile in magazinul on-line.

Colectia La Redoute primavara-vara 2012 propune trei trenduri ce îmbină eleganta, rafinamentul ÅŸi naturaletea.

Casual:
croieli clasice, dar mereu cu detalii la modă, uÅŸor de asortat ÅŸi în culori vibrante. Cuvintele ce definesc cel mai bine acest stil sunt: imprevizibil, luminos, radiant, pasionat, atletic, tonic ÅŸi romantic.

Sport-wear:
bazat in special pe simplitate si fluiditate. Mizam pe look-uri atat lejere cat si trendy! Cuvinte cheie: delicit, creativ, cuceritor.

City style:
pentru o alura city mizam pe curele si tocuri inalte ce subtiaza si alungesc silueta. Un stil graphic si sic fara a fi deloc strict. Reprezentative pentru acest stil sunt cuvintele: feminin, misterios, delicat, funky romantic, sic, elegant.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton