Carmen Brumă – Cum se îmbracă iarna aceasta

 Florentina Liutic
.

Prezentă alături de noi la evenimentul Shopping with Stars, Carmen Brumă ne-a dezvăluit ce se găsește pe lista ei de shopping și ce accesorii preferă să poarte iarna aceasta

 

Ce ți-ai cumpărat ultima oară?

Un hanorac negru cu terminații din dantelă. Mi s-a părut că mi se potrivește și e în tendințele sezonului.

 

carmen-bruma

 

Ce se găsește pe lista ta de dorințe iarna aceasta?

Am tânjit mereu după un palton într-o nuanță foarte deschisă la culoare, un bej sau un alb murdar, pe care să îl port cu ceva foarte simplu și negru pe dedesubt. Însă până în acest moment nu am găsit un palton cu un croi potrivit, nu am găsit magazinul potrivit și momentul potrivit. Se află pe lista mea de dorințe de foarte mulți ani și iarna aceasta mi-am propus să îl găsesc. De asemenea, mi-aș mai dori și niște pantaloni negri evazați tip clopot, cum se poartă acum cu talie foarte înaltă și foarte lungi.

 

Care e accesoriul preferat din acest sezon?

Echipamentul nou pentru alergat pe care mi l-am cumpărat recent, de care sunt foarte încântată, dar dacă ar fi să îl exclud din discuție și să mă refer strict la ce ține de moda străzii, cred că o pereche de cizme peste genunchi fără toc și o cămașă de blugi.

 

Silvia Cristescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton