Bronde - noua culoare de păr preferată de vedete

 Florentina Liutic
.

O combinație între blond și brunet, bronde este noua culoare favorită a vedetelor de la Hollywood. Celebrități precum Blake Lively sau Jennifer Lopez au renunțat la blond pentru acestă culoare și sunt foarte încântate de acestă decizie.

 

Noua nuanță este foarte ușor de obținut pentru persoanele cu ambele tipuri de culori de păr. Astfel, blondele vor căpăta iluzia unui păr des, natural și elegant, iar pentru brunete, noua culoare va da părului impresia de mai mult volum și de un look mult mai luminos.

 

Noua nuanță se potrivește în special persoanelor care nu erau niciodate hotărâte ce să aleagă între blond și brunet. Aspectul părului va da iluzia de păr ars de soare, perfect pentru o zi de vară. Mai mult, această culoare este ușor de menținut întrucât rădăcinile crescute vor fi mai apropiate de acestă nuanță și nu vor mai fi atât de evidente. Ca și tip de ten, culoarea se potrivește cel mai bine unui ten cald.

 

Blake Lively

 

O blondă consacrată, Blake Lively ne-a suprins după foarte mulți ani cu o nouă culoare de păr castanie, care îi place la nebunie. ,,Fetele bronde se distreză mai mult!”, a declarat vedeta.

 

Jennifer Lopez

 

Pe lângă noua culoare de păr, Jennifer Lopez a optat și pentru parul mediu, revenind la un look din trecut care a consacrat-o. Fanii ei s-au declarat mulțumiți de noua schimbare și spun că ar trebui să apeleze mai des la această lungime. ,,Am părul scurt și nu îmi pasă” a spus vedeta despre schimbarea ei de look.

 

Cara Delevingne

 

După ce ne-am obișnuit foarte mult timp cu ea blondă, Cara Delevigne a optat și ea pentru culoarea caramelului. Acum, celebrele ei sprâncene sunt mult mai aproapiate de nuanța părului.

 

Dylan Penn, Chrissy Teigen sau Chiara Ferragni sunt alte vedete îndrăgostite de această nuanţă de păr.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta, Instagram

 

Blake LivelyBlake Lively

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton