Boutique-ul Canali organizează "Made to Measure Service"

 Florentina Liutic
.

În zilele de 25, 26 si 27 martie, boutique-ul Canali din Calea Dorobanţilor, Nr.196 organizează Made to Measure Service', dându-le astfel domnilor ocazia să-şi personalizeze costumele.

 

Canali

 

Serviciul Made to Measure' combină stilul sartorial italian al articolelor de îmbrăcăminte făcute pe comandă, împreună cu gustul pentru rafinament, atenţia sporită la detalii şi nevoia unor repere de calitate privind construirea costumelor, alegerea ţesăturilor si definirea stilului personal al fiecărui client.

 

MtM include de asemenea, o consiliere vestimentară profesionistă, începând cu alegerea ţesăturilor, culorii, luarea măsurilor şi probe, până la finalizarea şi livrarea ţinutelor.

 

Canali oferă, în prezent, o varietate de peste 500 de materiale premium pentru Made to Measure, incluzând şi selecţiile exclusive de sezon.

 

 

Canali

 

MtM permite fiecărui client să-şi personalizeze articolele de îmbrăcaminte. După alegerea materialelor, mai sunt o multitudine de alte elemente de luat în considerare, începând de la nasturi, cataramele curelelor şi până la buzunarele extra. Fiecare costum MtM este unic, iar numele clientului apare brodat pe o etichetă.

 

Pentru programare, sunteţi invitaţi să sunaţi la numărul de telefon: 0728.873.477.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton