Blake Lively este cea mai chic gravidă. Uite cum a apărut pe străzile din New York!

 Florentina Liutic
.

Fashionistă recunoscută, Blake Lively îşi continuă seria apariţiilor stylish, deşi este însărcinată cu al doilea copil.

 

Prezentă la New York, actriţa a făcut din nou senzaţie cu look-ul său impecabil, ea mărturisind că sarcina este o perioadă în care se simte provocată să găsească cea mai bună variantă vestimentară.

 

Actriţa în vârstă de 28 de ani, mamă a unei fetiţe, a ales de data aceasta o superbă rochie midi într-o nuanţă corai, care i-a scos în evidenţă burtica de gravidă. Şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de sandale nude, o geantă model Paloma de la Christian Louboutin şi a demonstrat că ştie ce să poarte indiferent de circumstanţe.

 

Blake nu este doar foarte elegantă în această perioadă, ci şi extrem de activă, ea promovându-şi cel mai recent film al său, „The Shallows”.

 

Frumoasa soţie a lui Ryan Reynolds reuşeşte astfel sa se descurce perfect atât în calitate de mamă, cât şi de actriţă. În 2017, ea va putea fi vazută pe marile ecrane în lungmetrajul „All I see is you”.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton