Ultimele noutati ale laboratoarelor Bioderma

 Revista VIVA
.

Pentru ca stie cat este de important ca aspectul pielii sa fie unul stralucitor si sanatos, Bioderma gaseste in permanenta solutii eficiente pentru fiecare tip de piele, pentru fiecare problema.

Laboratoarele Bioderma va prezinta noutatile lunii, 3 dintre produsele ce fac parte din gamele de ingrijire a pielii Sebium (pentru piele grasa) si Atoderm (pentru piele uscata).

Bioderma Bioderma

Sébium MAT fluid colorat 40 ml

Ofera o ingrijire matifianta, acopera imperfectiunile si uniformizeaza tenul. Regleaza, absoarbe sebumul si reduce fenomenul de reflexie, reducand aspectul „lucios' al pielii. Complexul patentat Fluidactiv previne aparitia punctelor negre si inchide porii. Hidrateaza si catifeleaza pielea, acoperind imperfectiunile, este non comedogenic, fiind ideal ca baza de machiaj.

Pret recomandat: 44 ron

Sébium Sapun

Curata bland pielea in profunzime, indeparteaza bacteriile, iar Patentul Fluidactiv previne aparitia punctelor negre. Poate fi utilizat zilnic pentru igiena fetei si a zonelor corporale cu acnee (decolteu, spate). Este non comedogenic.

Pret recomandat: 25 ron

Atoderm stickul de buze Bioderma 4g

Contine aroma de zmeura pentru buze deshidratate si sensibile. Uleiurile vegetale si vitamina E hidrateaza si protejeaza, iar untul de Karite catifeleaza buzele oferindu-le suplete.

Pret recomandat: 25 ron

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton