Somerset - Special pentru barbati

 Revista VIVA
.
Somerset Somerset

Pentru ca pielea lui sa fie fina si placuta la atingere, compania Somerset a lansat speculoasele uleiuri pentru barbierit, dar si gelurile de barbierit sau gama de ingrijire a tenului (creme, scrub pentru fata, balsam, sapun).

Gama de ingrijire a tenului de la Somerset contine patru produse basic, de cea mai buna calitate, produse pe baza de substante active naturale .

Post-Shave Balm – Balsam dupa barbierit cu ingrediente naturale

Contine ulei din seminte de macese ciliene cu efect rapid reparator si extract de aloe vera cu efect hidratant. Aceste ingrediente ajuta la restabilirea balansului de hidratare a pielii si la ameliorarea efectelor produse tenului de masina electrica de ras sau de lama. Produsul reduce riscul iritatilor si calmeaza pielea.

Pret recomandat 23 lei

Pre-Shave Scrub – Exfoliant de fata cu efect mentolat (SCRUB)

Are in compozitia sa o formula unica de vitamine (Vitamina B5, C si E ) si extract de jojoba.. Toate aceste ingrediente ajuta la mentinerea unui ten fin, sanatos si revigorat. Folosit in mod regulat, ajuta la reducere iritatilor si a cresterilor de par sub piele, indepartarea si prevenirea punctelor negre si deblocarea porilor.

Pret recomandat 24 lei

Produsele liniei Somerset se gasesc in peste 15 tari de pe toate continentele, fiind apreciate pentru continutul lor cu extracte naturale si pentru efectele benefice aduse pielii.
Gama Somerset se gaseste in lanturile de farmacii si magazinele specializate de produse cosmetice.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton