Sephora - Colectia toamna 2008

 Revista VIVA
.
SephoraDaca multi dintre noi sunt cu gandul la vacanta, la mare si implicit la creme de protectie solara si lotiuni dupa plaja, Sephora a pregatit deja colectia de toamna, adica produsele Exclusive si produsele Sephora.


Exclusive

Eyliplex (dublu sistem anti-age pentru conturul ochilor), Murad (produse de ingrijire a ochilor si de reducere a ridurilor), Priorities (fond de ten, anticearcan sau rimel), Priorities Fit (produse anticelulitice si de fermitate), Too Faced (farduri, rimel, ruj), Stilla, Relaxine, Smooth-365 si Ultra.

Sephora

Prep&Fix (spray de fixare a machiajului, balsam matifiant sau baza de machiaj), Face (fond de ten, balsam de buze sau crema de noapte), Men (gel de curatare, spuma de ras sau trusa de unghii), Expres (truse numai bune de concediu), Aristo Punk (farduri in cele mai cool nuante, tus de ochi, geluri de dus cu arome noi, delicioase) si Green Connection (produse naturale care demonstreaza ca si fara compusi chimici cosmeticele pot avea un miros foarte placut).

Asa ca dupa ce v-ati ales cu bronzul perfect, asigurati-va ca tenul vostru isi va pasrta prospetimea si naturaletea si in sezonul urmator folosind noile produse Sephora!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton