Scapa de celulita cu tratamentele Lineance

 Revista VIVA
.
Daca vrei sa arati absolut fabulos in aceasta primavara, incearca tratamentele de la Lineance. Cu Amincissant Chauffant pierzi din tesutul adipos si capeti o circumferinta de invidiat in doar 14 zile, in timp ce Lineance – Soin Gomage te ajuta sa elimini impuritatile si sa ai o piele curata si catifelata.

Lineance Amincissant ChauffantAmincissant Chauffant 14 zile

Actiune
– Reducerea depunerilor de grasime – asocierea celor 2 tipuri de Cafeina, cea libera si cea crono-activa, permite o actiune intarita asupra pielii prin eliminarea grasimilor
– Efect termo-activ accelerator – ramane la fel
– Efect drenant – extractul de Iedera si Ruscus cunoscute pentru calitatile lor dezinfiltrante, amelioreaza drenajul, accelereaza eliminarea toxinelor si excesul de apa.

Rezultate:
Eficienta demonstrate stiintific sub control medical.
Dupa 14 zile:
– Reducere a grasimi tesutului adipos la 73% dintre femei
– Reducerea circumferintei coapsei la 42% dintre femei


Lineance Amincissant Multi-ActifLineance – Soin Gomage


Actiune
:
– Exfoliere: Particulele de Sambure de Caisa asigura o exfoliere blanda prin eliminarea celulelor moarte si stimularea reinnoirii celulare.
– Catifelare: Extractul de Caisa reda fermitatea si stralucirea pielii.
– Curatare: Agentii de spalare continuti de produs curata pielea in profunzime. Provitamina B5 hidrateaza iar Agentul Anti-Calcar impiedica deshidratarea pielii.

Rezultat:
– Elimina impuritatile si lasa pielea curata si catifelata.

Acum, pentru o perioada limitata de timp, cele doua tratamente Lineance disponibile in farmacii sub forma de pachet anti-celulitic au un pret special de doar 99 de lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton