Respectissime, mascara pentru ochi sensibili

 Revista VIVA
.

La Roche-Posay, gama de produse dermato-cosmetice dedicate ingrijirii pielii sensibile, lanseaza in Romania Mascara Respectissime.

la Roche Posay mascaraGama de mascara Respectissime are o formula bazata pe lichid lacrimal reconstituit (ingredient patentat al laboratoarelor La Roche-Posay) si este special conceputa pentru ochii sensibili.

Produsele La Roche-Posay sunt recomandate de peste 25.000 medici dermatologi si oftalmologi din intreaga lume. Formulele produselor de machiaj la Roche-Posay au la baza un proces de selectie riguroasa a ingredientelor folosite in compozitia lor. Sunt evitate intotdeauna substantele care pot induce alergii, asigurandu-se astfel o toleranta ridicata dermatologica si oftalmologica. Produsele nu contin parfum, sunt hipoalergenice, non-comedogenice si au o compozitie cu toleranta ridicata.

Gama de Mascara Respectissime ofera 3 produse diferite ce te ajuta sa-ti pui in valoare privirea, fara a face compromisuri privind toleranta:

Mascara Densifieur – Mascara ce confera volum si arcuire genelor
Mascara Extension – Mascara pentru alungirea genelor de la radacina pana la varf
Mascara Definition – Definire si separare intr-un singur gest

Pret recomandat: 69 lei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton