Produse cosmetice bio de curatare a tenului de la Biotissima

 Revista VIVA
.

Gama Biotissima iti pune la dispozitie produse cosmetice bio si pentru curatarea tenului tau.

Produse cosmetice bio de curatare a tenului de la BiotissimaDemachiant BIO bifazic Biotissima, pret: 49.99 lei, disponibil pe www.life-care.com

Deamachiant cu textura catifelata imbogatit cu activatori celulari, devine o emulsie foarte blanda in contact cu pielea. Demachiaza, hidrateaza si lumineaza tenul. Structura dubla a demachiantului (ulei+lotiune) confera demachiantului un rol dublu de curatare si de hranire.

Lotiune de curatare BIO cu Aloe Vera Biotissima , pret: 44.99 lei, disponibil pe www.life-care.com

Lotiunea de curatare BIO cu Aloe Vera Biotissima curata delicat si eficient si improspateaza pielea. Extracul cu Aloe Vera combinat cu Clary Sage – sursa naturala de Omega 3 si Omega 6 ajuta la cresterea productiei de colagen si elastina care previne aparitia ridusrilor si lasa pielea curata, proaspata si matasoasa.

Lotiune tonica BIO cu Aloe Vera Biotissima, pret: 44.99 lei, disponibil pe www.life-care.com

Lotiunea tonica BIO cu Aloe Vera Biotissima echilibreaza, revitalizeaza si hidrateaza pielea dupa curatare si o pregateste perfect pentru ingrijirea ulterioara. Formula 100% BIO cu ingridiente inovatine Nectarpure si amestecuri speciale din extracte de plante din Alpii Elvetieni si Aloe Vera revitalizeaza si energizeaza tenul obosit, tern si lipsit de stralucire.

Masca exfolianta BIO Biotissima, pret: 54.99 lei, disponibil pe www.life-care.com

Masca exfolianta BIO Biotissima are o actiune delicata, indepartand celulele moarte ale pielii datorita granulelor din sambure de caisa. Vitaminele A si E extrase din uleiul de masline regenereaza, protejeaza, calmeaza pielea sensibila si inlatura efectele nocive ale radicalilor liberi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton