Piele mai catifelata cu editia limitata Nivea Soft

 Revista VIVA
.
Pentru aceasta vara, Nivea si-a pregatit un look fresh si individualizat, relansandu-se in editie limitata, in formula Nivea Soft Limited Design Edition 2008.

Cele trei variante, I love… Being in Love, I love…What I Do si I love…Myself iti fac pielea supla si neteda datorita uleiului de jojoba si vitaminei E.

Aceasta crema ti se potriveste datorita PH-ului neutru conceput special pentru fiecare tip de piele si mai ales datorita senzatiei placute cu care ramai dupa aplicare. Crema nu lasa o pelicula groasa, patrunzand imediat in piele.

Nivea

Cand esti indragostita te simti mai usoara. Aplica Nivea SoftI I love… Being in love pe tot corpul, inainte de intalnirea romantica si o sa te simti frumoasa, increzatoare si inconjurata de gratie. Aceasta este crema ideala pentru momentele in care resimtim fiecare raza, fiecare adiere, fiecare emotie…

Nivea

I love… What I do exprima perfect energia si implicarea. Calitatea cremei, care te protejeaza intreaga zi, este in perfecta concordanta cu dinamismul redat de look-ul acestei variante a editiei limitate NIVEA Soft.

Nivea

I Love… Myself te reprezinta traind toate aceste experiente, simtind vibratiile in toti porii, simtindu-te bine in propria piele.

Pret si prezentare:
200ml, toate variantele: 16,01 RON
50ml, toate variantele, 6,85RON

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton