Performanta absoluta in lupta impotriva ridurilor

 Revista VIVA
.

Primele semne de imbatranire, ridurile reprezinta manifestarea pielii obosite. La nivelul celui mai indepartat strat al pielii, unde celulele se alimenteaza singure cu forta regeneratoare, dinamica acestora scade. Anumite elemente esentiale pentru arhitectura pielii, cum ar fi acidul hialuronic, o substanta naturala de umplere extrem de puternica, nu se mai produc in cantitati suficiente.

Rezultatul consta intr-o schimbare la nivelul pielii. Lipsita de aceste elemente de aparare', pielea isi pierde proprietatile mecanice si respira' in multiple locuri, ducand la aparitia ridurilor.

Pentru a combate cu putere acest proces inevitabil si pentru a reveni rapid la pielea neteda, revigorata, fara a mai recurge la injectii, un tratament bine pus la punct este deja o necesitate.

Gama XP contribuie la denumirea noului tratament anti-riduri eXPert de la Dior. Restaureaza puterea deplina a pielii, permitandu-i sa-si recreeze din nou propria tinerete, in spatele fiecarui rid. Pentru a reumple pielea intr-un mod natural si durabil, Dior a gasit cea mai buna strategie: folosirea propriei pieli pentru stimularea producerii de acid hialuronic. Metoda actiunii alese se bazeaza pe dubla stimulare a fibroblastelor, o sursa naturala de acid hialuronic din piele.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton