Paradis Perdu, o capodoperă care reînvie era Art Nouveau

 Adina Rosetti
.

Beautik Haute Parfumerie a lansat oficial in Romania noua creatie a casei Frapin, Paradis Perdu, o capodopera care reinvie era Art Nouveau.

 

Paradis_perdu_flacon

1889… Timpul sta pe loc in palatele din sticla din Paris. Pavilioanele cu structura metalica celebreaza industria infloritoare si era Art Nouveau. Creat cu efervescenta pentru a celebra Art Nouveau, Paradis Perdu este o oda inchinata viilor. Parfumierul, Amelie Bourgeois si-a gasit inspiratia in intinderile de teren, evocand cu efervescenta liniile curbe care tasnesc si se invaluie.
O atingere de seva din plante intruchipeaza aparitia Evei in gradina Edenului. Ea se ridica intr-un fosnet de radacini de vetiver, imbinandu-se armonios cu aromele de muguri de vita de vie, pentru o prospetime luxurianta. Busuiocul, cu aroma sa insolenta, este inconjurat de frunzele mari de vita de vie si de gustul amarui al spanacului, pentru o eleganta si o armonie organica. Ca si in Art Nouveau, Amelie a distilat natura si a ghidat-o spre abstract. Asemenea acestui tip de arta plin de voiosie, ea s-a jucat cu maiestrie cu notele verzi pentru a crea o mica parte de Paradis.

 

Cu o pasiune imensa pentru esente rare si ingredient pretioase, casa Frapin creeaza de sute de ani parfumuri ca o expresie a placerii, culturii, luxului si exclusivitatii.

Evenimentul de lansare a fost unul restrans si exclusivist la care au participat reprezentanti ai presei si vedete autohtone. Invitatul special al serii a fost domnul David Frossard, Presedintele Casei Frapin. care ne-a dezvaluit secretele parfumurilor Casei Frapin.

 

Parfumurile Casei Frapin sunt disponibile in exclusivitate in Romania in magazinele Beautik Haute Parfumerie in Bucuresti si online pe www.beautik.ro

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton