(P) Noutăți de la AVON: fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol, pentru hidratare intensă și efect antirid

 Dumba Gabriela
.

Atunci când suntem întrebate de către specialiști care ar fi problemele cu care se confruntă tenul nostru, multe dintre noi ne plângem, concomitent, și de deshidratarea pielii, și de apariția ridurilor sau lipsa fermității și a luminozității sale. Uneori, avem impresia că toate problemele existente în lume s-au abătut asupra tenului nostru, însă nici nu vrem să auzim de o eventuală rutină de îngrijire a pielii care să cuprindă „n' produse, câte unul pentru fiecare nemulțumire în parte. AVON a luat în calcul și această situație și a lansat fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol, atât pentru hidratare intensă și fermitate, cât și cu efect antirid.

Înainte de a vorbi despre motivele pentru care ar trebui să introduci fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol în rutina ta de îngrijire a tenului, trebuie să știi că AVON este prima companie din lume care a folosit retinolul stabilizat în cremele de față.

Tehnologia Protinol Anew este o descoperire științifică exclusivă bazată pe testarea pe țesuturi 3D, care acționează ca nicio altă metodă de îngrijire a pielii.

De la lifting și fermitate, până chiar la întinerirea pielii feței, noile produse oferă un tratament antirid complet și premium.

Lupta cu îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor începe încă de la 25 de ani, vârsta de la care organismul încetinește producția de colagen a organismului. Mai puțin colagen înseamnă piele din ce în ce mai uscată, deshidratare, o lipsă a elasticității și a fermității tenului, apariția timpurie a primelor riduri și, în cazuri extreme, chiar o îmbătrânire accentuată a pielii chiar și înaintea pragului de 30 de ani.

Nu te speria… prea tare! Există soluții, din fericire și unele dintre cele mai accesibile, cu rezultate rapide, în doar șapte zile chiar!

Vorbim, mai exact, despre fiolele Anew Skin Reset Plumping Shots cu Protinol ™ de la AVON, care rezolvă hidratarea și netezirea ridurilor dintr-un foc. Sau, cu o singură fiolă! Tratamentul pentru șapte zile, care constă, așadar, în șapte fiole – câte una pentru fiecare zi- ajută la reactivarea producției a două tipuri de colagen, pentru efect instant și îmbunătățiri în timp asupra hidratării și fermității matricei pielii, oferind un look mai tânăr.

Cum se folosesc fiolele Anew Skin Reset

– Se folosesc o dată pe seară;

– Se deschide fiola și se aplică tratamentul pe pielea curată, masând produsul pe față și gât;

– Se continuă cu o cremă hidratantă sau o mască hidrantă de noapte;

– Pentru cele mai bune rezultate, produsul se folosește cel puțin 7 zile pe lună.

După aplicarea unei fiole, pielea este revitalizată și mai catifelată, iar după 3 fiole, tenul are deja un aspect reîntinerit și mai sănătos. La finalul celor 7 utilizări, pielea arată și se simte mai fermă, intens hidratată, iar liniile fine sunt netezite

,,Cu o piele ca a mea, atât de solicitată de la filmări, e vital să găsesc produse care s-o ajute să se refacă rapid. Nu m-am așteptat niciodată ca doar 7 fiole cu tehnologia Protinol ™ să-mi aducă pielea într-o formă pe care o aveam acum câțiva ani: profund hidratată, netedă, fără liniile fine care începeau să-și facă apariția și cu un volum uniform', spune Monica Bîrlădeanu, Ambasador AVON, după folosirea fiolelor din noua gamă.

Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile și nuanțele de ten, tehnologia PROTINOL™ ANEW  fiind patentată în U.S, E.U., LATAM și APAC, dezvoltată și testată în parteneriat cu oameni de știință de la Universitatea Manchester, UK.

Produsele din noua gamă antirid Anew Skin Reset sunt disponibile în broșura AVON, la preț special în campania ianuarie – februarie: Fiole pentru hidratare Anew Skin Reset, 7 buc., 69,99 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton