(P) Îngrijirea feței pe timp de iarnă

 advertising.ringier
.

Iarna, femeile sunt adesea îngrijorate de pielea uscată, peeling, de etanșare sau de roșeață. Prin urmare, noi dorim să vă informăm despre caracteristicile îngrijirii faciale în timpul iernii. Și pentru că sărbătorile feerice și mult așteptate sunt iarna, atunci o cremă de față de acest tip va fi un cadou util și plăcut pentru persoanele dragi sufletului tău. 

De ce starea pielii se agravează iarna? 

Schimbările externe ale pielii sunt consecințele nu numai a îngrijirii necorespunzătoare, ci și a unui mediu agresiv. Nu mulți oameni decid în timpul iernii să-și acopere fața, dar în zadar. Ea este supusă stresului constant din cauza vântului, a înghețului, a furtunii de zăpadă și a altor acțiuni negative. În plus, procesele naturale sunt inhibate de temperaturi scăzute, din acest motiv stratul de grăsime de pe suprafață nu este actualizat în cantități suficiente pentru a proteja pielea, și devine foarte vulnerabil. Apare aceeași exfoliere, roșeață inestetică și alte probleme. Pentru a compensa această lipsă de protecție și pentru a menține hidratarea normală se folosesc creme speciale.

Criterii importante în alegerea cremelor de iarnă 

Există însă o serie de componente, a căror prezență este necesară, dar și mai multe reguli universale. 

În primul rând, atunci când alegeți între efectele hrănitoare și hidratante ale unui remediu, nu este necesar să faceți deloc o alegere: aceste obiective în timpul iernii sunt doar o prioritate absolută. Singurul lucru de reținut este că e mai bine să aplici o cremă nutritivă în timpul zilei și una hidratantă seara și noaptea. Logica de aici este simplă: hidratarea apare din cauza picăturilor de apă și se îngheață la temperaturi sub zero, de care pielea nu are nevoie și este dăunătoare. În al doilea rând, compoziția va juca un rol decisiv în selecție. Asigurați-vă că citiți indicațiile și găsiți astfel de substanțe: petrolatum, glicerină, sorbitol, acid hialuronic, vitamine, tot felul de uleiuri naturale și extracte de plante. 

Desigur, crema este selectată după tipul de piele, iar fiecărui tip îi corespunde propria rețetă. Pentru pielea grasă, sunt utile ingredientele, care, chiar și în timpul iernii vor regla glandele sebacee, iar aceasta include, de exemplu, salvie, scoarță de stejar, lămâie. Pentru proprietarii de piele uscată, iarna este un adevărat test și o luptă constantă pentru frumusețe, în care te vor ajuta untul de shea, cacao, avocado, extract de melc. Pentru tenul combinat, uleiul de nucă de cocos, de morcov și germenii de grâu sunt potrivite. Dar, desigur, aceasta nu este întreaga listă de esențe sănătoase și fiecare frumusețe are probabil articolul preferat, care i se potrivește bine.

Pentru a oferi surprize de neuitat doamnelor și domnișoarelor, ai putea alege una din aceste creme eficiente: Nutrilogie 1 Vichy, Nutritic Intense Riche La Roche-Posay, Dramatically Different Moisturizing Cream Clinique, Loreal Paris Skin Expert etc.

Crema de protecție este o componentă importantă a sănătății unei femei moderne, iar neglijarea achiziției sale nu este o soluție bună. Prin urmare, însoțită de informațiile de mai sus, puteți aborda în mod responsabil selecția și achiziționarea unui produs cosmetic important.

Simte magia sărbătorilor de iarnă, fii remarcabilă datorită unui ten hrănit, luminos și purificat. Tu meriți să fii frumoasă și visele să-ți fie realizate!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton