(P) CeraVe, povestea brand-ului preferat al dermatologilor. TOP 3 recomandări pentru pielea uscată, în sezonul rece

 Dumba Gabriela
.

CeraVe este unul dintre brandurile care se bucură de o ascensiune rapidă pe piața de skincare din România! În numai doi ani de la lansarea pe piața autohtonă, a reușit să devină preferatul dermatologilor, să dispară rapid de pe rafturile farmaciilor și să se regăsească în rutina de îngrijire a tuturor celor care acordă o atenție deosebită pielii lor.

CeraVe a fost lansat în România abia în 2018, însă brandul are o istorie mult mai lungă și pasionatele de skincare îl cunoșteau de mult mai mult timp. A fost fondat în 2005, în Statele Unite ale Americii de către mai mulți medici dermatologi și achiziționat de grupul LOréal în 2017. În SUA, CeraVe a fost numit drept brand-ul de hidratare numărul 1 și a cunoscut una dintre cele mai vertiginoase creșteri.

Ce deosebește CeraVe de alte branduri destinate îngrijirii pielii

CeraVe are două caracteristici esențiale: toate produsele au în compoziția lor ceramide similiare pielii și se bazează pe tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE), care ajută la refacerea funcției de barieră a pielii și oferă hidratare pe termen lung, chiar după o singură utilizare.

„Știința a demonstrat că pielea se deshidratează atunci când este distrusă bariera naturală de protecție a pielii!”, spune Tom Allison, co-fondatorul CeraVe.

„Produsele tradiționale destinate hidratării pielii conțin ingrediente precum umectanți, care ajută pielea să absoarbă umiditatea din mediu și emolienți, care ajută pielea să nu piardă apa și să-și mențină nivelul de hidratare optim. Acestea pot fi eficiente, dar nu repară în mod direct bariera naturală de protecție a pielii, cauza principală a pielii uscate și iritate”, susține Tom.

Pe de altă parte, ceramidele sunt cele care fac cu adevărat minuni când vorbim de hidratarea pielii! Dar ce sunt aceste ceramide miraculoase? Ei bine, ceramidele sunt lipide secretate în mod natural de corpul nostru, care au rolul de a hidrata în mod profund pielea, oferindu-i astfel elasticitate, fermitate și luminozitate.

„Când nivelul ceramidelor din piele este scăzut, bariera naturală de protecție a pielii este afectată și pielea se usucă excesiv, devine iritată și ne dă mâncărimi. Prin adăugarea celor trei tipuri de ceramide în compoziția produselor, CeraVe ajută bariera naturală a pielii să se refacă și, astfel, epiderma își recapătă hidratarea!”, a mai spus Tom Allison.

Cum influențează ceramidele calitatea pielii

Cu cât tenul este mai tânăr, cu atât mai mare este nivelul de ceramide produse. Însă, din cauza înaintării în vârstă, a expunerii prelungite la soare, a poluării sau a altor factori de mediu externi, cantitatea și calitatea acestora scade în timp. Când nivelul ceramidelor este mai redus, pielea poate deveni uscată, iritată sau pot apărea ridurile.

Tehnologia CevaVe

Pe lângă ceramide, tehnologia MVE reprezintă o altă caracteristică definitorie pentru CeraVe. Este vorba despre un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă, ce constă într-o serie de sfere concentrice de ulei și apă dispuse pe mai multe straturi. Practic, cu ajutorul acestei tehnlogii, ingredientele din compoziția produselor ajung mult mai repede și mai adânc în piele.

Mai exact, acestea pătrund de până la șase ori mai profund în piele decât alte produse. Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe oferă o hidratare prelungită pe durata întregii zile.

Top 3 recomandări CeraVe pentru sezonul rece

1.Gelul de Spălare Hidratant

Curăță și hidratează eficient pielea, fără a perturba însă bariera de protecție a acesteia. Reușește să îndepărteze ușor impuritățile și sebumul în exces, în timp ce ajută la hidratarea pielii și este ideal pentru toate tipurile de ten. Dacă ai tenul uscat și aspru, atunci Gelul de curățare anti-rugozități este ideal. Acidul salicilic din compoziția sa asigură o exfoliere blândă, fără să afecteze bariera protectoare a pielii, oferindu-i în același timp și o hidratare sporită.

2. Crema hidratantă pentru față

Are o textură lejeră, non-grasă, cu trei ceramide esențiale și acid hialuronic și asigură hidratare pe parcursul întregii zile. Mai mult decât atât, este recomandată inclusiv pentru tenul acneic, fiind o cremă hipoalergenică, non-comedogenică și care nu conține săpun, parfum sau parabeni.

3. Crema pentru mâini

Dezvoltată împreună cu medicii dermatologi, Crema de mâini CeraVe hidratează eficient, ajutând în același timp la restabilirea barierei de protecție a pielii. Această crema intră rapid în piele, este non-grasă, are 3 ceramide esențiale și acid hialuronic. Mâinile arată sănătoase și să se simtă catifelate. Formulă fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.

Gama de produse CeraVe este însă mult mai largă și o poți descoperi în întregime pe site-ul www.cerave.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton