Luxe, prima gama de machiaj de lux de la AVON!

 Adina Rosetti
.

Avon te invită să descoperi Luxe, gamă de machiaj preferată a Loredanei. Cu ingrediente rare, preţioase – diamante negre, safire albe, mătase, orhidee – produsele de machiaj te ajută să arăţi perfect în fiecare zi. Ce conţine gama Luxe: 

 

loredanaa_f567d4fb85

 

Loredana adoră Gama Luxe de la AVON, care conţine toate produsele necesare pentru un look glam, de la fondul de ten până la conturul de ochi.

Orice machiaj începe cu fondul de ten şi pudra. Gama Luxe îţi oferă un fond de ten non-comedogenic cu SPF 20 şi o pudră compactă cu extract de safir alb. Aceasta oferă tenului un aspect mat ore întregi, ascunde imperfecţiunile şi uniformizează textura pielii.

Dacă îţi doreşti buze senzuale nu îţi trebuie decât rujul Luxe cu textură cremoasă şi luciul de buze îmbogăţit cu extract de mătase. Ele învăluie buzele în strălucire şi le păstrează textura moale şi catifelată.
Ca să-ţi pui în evidenţă ochii, foloseşte conturul de ochi şi fardul de pleoape cu formulă pudrată ce conţine extract de mătase şi conferă un aspect satinat.

Pentru gene de un negru intens, încearcă mascara îmbogăţită cu pudră de diamant negru, un amestec de culoare intensă şi volum surprinzător, cu o periuţă clasică ce defineşte genele fără să le încarce.
Dacă ai nevoie de o idee pentru următorul tău machiaj, urmăreşte pe unica.ro tutorialul video în care Loredana îţi arată cum să te machiezi ca la carte. CLICK AICI!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton