Gama Sebium by Bioderma, ideala pentru tenul gras

 Revista VIVA
.

Laboratoarele Dermatologice Bioderma din Franta au lansat prima gama de produse in 1977. De atunci, studiile biologice au continuat sa sprijine o alta ramura a medicinei – dermatologia. Astfel, au fost dezvoltate numeroase game pentru tratarea diferitelor afectiuni cutanate si mentinerea sanatatii pielii. Sebium este gama creata pentru pielea grasa cu imperfectiuni

Bioderma, SebiumSebium H20, 250 ml – Solutie micelara pentru igiena cotidiana a tenului gras
Este un demachiant 4 in 1 non comedogenic care curata, indeparteaza machiajul, purifica si tonifica pielea grasa, fiind Nr. 1 in Franta. Esterii de acizi grasi, organizati in micele, capteaza sebumul si impuritatile, curatand epiderma in profunzime. Ingredientii activi seboreglatori si patentul Fluidactiv refac calitatea sebumului si regleaza productia de sebum

Sebium MAT , 40 ml – Ingrijire matifianta imediata si de lunga durata

Regleaza, absoarbe sebumul si limiteaza fenomenul de reflexie, reducand aspectul lucios al pielii. Complexul patentat Fluidactiv previne aparitia punctelor negre si inchide porii. Hidrateaza si catifeleaza pielea. Non comedogenic, este ideal ca baza de machiaj.

In Franta, Bioderma este al 4-lea brand ca numar de prescriptii dermatologice. Bioderma este astazi o companie internationala cu numeroase filiale in toata lumea.

Preturi: Sebium H2O: 37 lei, Sebium Mat: 46 lei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton