Gama de rujuri Artist Natural de la Make Up For Ever

 Revista VIVA
.

Dupa ROUGE ARTIST INTENSE si culorile lor ultra-pigmentate, MAKE UP FOR EVER ne introduce in universul naturalului, lansand colectia Rouge Artist Natural.

Gama de rujuri Artist Natural de la Make Up For EverAm vrut sa ofer o gama de nuante naturale. O adevarata ‘garderoba de culori delicate si delicioase, cu aspect translucid. Un ruj pe care il aplici dimineata fara sa te gandesti la el, ca si cum ai imbraca un tricou confortabil din bumbac. Sa fii feminina intreaga zi, cu un zambet foarte natural' DS

Dany Sanz a fost intotdeauna fascinata de materiale si culori. Rouge Artist Natural este o colectie de rujuri cu o noua textura … si coloreaza buzele in nuante delicioase, discret nuantate, cu un efect de luciu natural.

Rujul are o formula hidratanta, care se ‘topeste pe buze, asigurandu-I rujului si un rol de balsam de ingrijire a buzelor. Datorita ingredientelor sale, Rouge Artist Natural pastreaza buzele hidratate pana la 8 ore de la aplicare.

Gama ofera o multitudine de nuante luminoase. Culori ce amintesc de acadelele de moda veche, nuante pastel, dulciuri in toate tonurile: transparente sau intense. Noua colectie are 50 de nuante compuse in 3 categorii: satinat, irizat sau sclipitor, si se impart in 8 armonii: nude, bej, maro, coral, roz cald, roz proaspat, rosu si burgund.

Nu-i asa ca ti-ai dorit intotdeauna un ruj natural care sa puna in evidenta stralucirea buzelor tale? Unul care sa se topeasca delicat… in zambetul tau? Cu ROUGE ARTIST NATURAL zambetul tau va fi luminos si senzual!

Pret: 90 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton