Beauty With Heart - o noua miscare in domeniul frumusetii

 Revista VIVA
.

The Body Shop, unul dintre cele mai iconice si pioniere branduri ale secolului XXI, a lansat pe 22 martie, o noua miscare in domeniul frumusetii – Beauty With Heart, ce va inspira si angaja generatii de clienti intr-o comunitate pentru care frumusetea inseamna mult mai mult: nu numai sa arati bine, sa te simti bine, dar si sa faci bine.

Miscarea a fost lansata in cadrul unui eveniment international la Londra, prilej cu care The Body Shop a anuntat si numele primului Ambasador international al Brandului in persoana lui Lily Cole. Actrita, activista si model, Lily Cole va lansa o colectie de make-up cruelty-free' in editie limitata ce-i va purta numele.

Noua viziune asupra frumusetii se va materializa si prin noul concept de magazine, Pulse', prin schimbarea designului ambalajelor produselor, prin lansarea unor game noi si inovatoare, a unui site nou si a unui blog.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton