Andreea Raicu și Andreea Berecleanu – ţinute french chic la un brunch

 Oana Popoiag
.

Vedetele și-au ales cea mai french ținută din dressing și s-au întâlnit la un brunch de primăvară într-o florărie, unde au testat produse de makeup inspirate de parizience, exersându-și totodată cunoștințele de limbă franceză.

Deși de patru luni este proaspăta mămică a unei fetițe, Cătălina Grama (Jojo) și-a găsit în programul încarcat o dimineață liberă de primăvară, pe care să o petreacă testând diverse tipuri de machiaj french style. În ton cu anotimpul și cu locația unde a avut loc brunch-ul, vedeta a ales o rochie înflorată și makeup natural.

Dacă o parte din vedete au ales florile, altele au mizat pe ținute neutre pentru a recrea un look french. Anca Lungu și Andreea Berecleanu au ales outfituri all black, iar Andreea Raicu a mers la sigur cu o ținută creație proprie.

Pentru Andreea Raicu și Andreea Berecleanu franceza chiar nu este o problemă. Dacă Andreea Raicu a exersat de mică limbile străine, mama sa fiind de profesie stewardesă, prezentatoarea Observatorului este îndrăgostită de Franța și a declarat în urmă cu câțiva ani că dacă nu ar fi lucrat în televiziune, ar fi fost traducător de limbă franceză.

Vedetele au fost consiliate în materie de frumusețe de primul makeup artist oficial Bourjois în România, Tania Cozma, care le-a recomandat acestora un machiaj french chic.

Oana Popoiag

Foto PR

 

Citește și:

Cum s-a schimbat Andreea Raicu de-a lungul timpului

Andreea Raicu – Ziua în care nu ne-a ascuns nimic

Andreea Berecleanu are grave probleme de sănătate: Tot ce trebuie să fac pe parcursul vieții este să mă recuperez

Vezi cum arăta Cătălina Grama (Jojo) acum 12 ani, atunci când nu avea copii

Andreea RaicuAndreea Raicu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton