Amintiri prețioase

 Florentina Liutic
.

Poartă cu tine amintirea momentelor speciale prin noile bijuterii FREYWILLE: Charms Princess Victoria

 

CE_PR_Charmsbracelet_Combo3

Să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne oferă viața este adesea nevoie de introspecție, acțiune și mai ales de recunoștință, abilitate prețioasă ce merită a fi conservată.

Promotor al acestei filozofii de a trăi, FREYWILLE a creat bijuterii cu email inspirate din bucuria de a trăi și dragostea pură pentru artă, ce venerează momentele prețioase ale vieții.

Cea mai nouă bijuterie, brăţara Charms Princess Victoria, este un adevărat talisman, o colecţie de amulete, fiecare reprezentând o amintire frumoasă, aliniate pe un lanţ întocmai ca un şirag de perle.

FREYWILLE a transformat această brăţară într-o piesă modernă şi elegantă, ce îmbină plăcerea de a colecţiona cu inspiraţia designului artistic.

 

Brăţară Princess Victoria cu Charm Bag din setul „Hope', Charm Flower din setul „Street Rivers' şi Charm Heart din setul „Spiral Of Life'

Preț: 5.660 lei

 

CE_Charmsbracelet_Combo1

Alege-ţi talismanele preferate din cele trei forme disponibile în diferite colecţii FREYWILLE: Heart, Flower şi Bag şi poartă-le împreună cu ceasul sau cerceii din aceeaşi colecţie!

 

Ceas Princess Victoria cu Charm Heart din setul „Heavenly Joy' şi Charm Bag din setul „Honfleur'

Preț: 8310 lei

CE_CHARMSWATCH_COMBO2

 

Cercei Charms Victorias Heart, setul Golden Kalinka

Preț: 3540 lei

 

frey willie

Dacă te-au cucerit, te invităm în Boutique-urile FREYWILLE din București pentru a descoperi bucuria incapsulată în designul artistic al bijuteriilor cu email. Colecţia Charms Princess Victoria este acum disponibilă şi online, pe shop.freywille.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton