Amalia Enache

 Revista VIVA
.

Amalia Enache

In fel si chip: Amalia Enache

2005

Stai jos! Nu te notez azi in catalog, maine te ascult din nou!'.
Aceasta este nota' pe care Amalia Enache o acorda jurnalului prezentat de ea insasi la Pro Tv.

In scoala primara insa, Amalia era notata la toate materiile cu 10: Nu eram nici tocilara clasei, nici cea mai populara din scoala.

Eram o fata tunsa baieteste, care invata foarte bine la materiile care ii placeau, la romana, in special.' In clasa a 6-a, eleva Enache a avut cele mai mari medii din scoala si a devenit comandant de unitate.

Citea mult si ii placeau poeziile.

La serbare, cand recita Moartea caprioarei', isi propunea sa smulga lacrimile macar a trei mame din sala, ca sa simta ca are puterea de a emotiona.

Si ii reusea de fiecare data. Poate tocmai de aceea, spune ea, daca nu ar fi prezentatoare de stiri, ar fi actrita.

1980 1995

La 16 ani, Amalia s-a simtit cel mai bine. In adolescenta m-am descoperit eu pe mine interesanta. Mi-am dat seama ca pot trai intens si ca ma simt cel mai bine daca fac exact ceea ce vreau eu', spune ea. Machiajul nu facea parte din sfera ei de preocupari.

La 19 ani, cand s-a angajat in televiziune, credea ca pudra e pentru femei trecute de 50 de ani si de fond de ten nu auzise niciodata: Eu nu ma machiez deloc in viata de zi cu zi.

Seara de seara insa sunt machiata cu tot ce e produs cosmetic pe piata, de la cele mai bune firme', spune vedeta Pro. Foloseste in schimb zeci de produse de ingrijire: creme, masti si lotiuni pentru fata, creme pentru corp si multe produse pentru manichiura.

Prin voia stilistilor, la 25 de ani si-a vopsit si parul. Eu am parul negru si n-am vrut sa-l vopsesc sub nici o forma. Dar…'.

1997 2002

Simpatica prezentatoare isi defineste look-ul actual printr-un singur cuvant: fresh'. Stilul ei vestimentar preferat este travel' (si asta pentru ca adora sa calatoreasca).

Amalia crede ca i se potriveste si una dintre tendintele acestui sezon – military', dar nu ii displace insa, atunci cand situatia o cere, o tinuta eleganta desavarsita, eventual in culoarea ei preferata, rosu. Piesele de rezistenta ale garderobei ei sunt accesoriile: posete, esarfe, fulare, curele, manusi. Oricum, dupa parerea Amaliei, eleganta inseamna in primul rand armonia intre haina si corpul pe care sta.

Conditia ca ea sa se simta bine in propria-i piele este sa fie iubita. Si dupa toate aparentele se simte excelent: Cel mai mult admir la partenerul meu ca ma iubeste non-stop, fara pauza, neconditionat. Si ca ramane integru in profesia lui si in viata.'

La un barbat, Amalia admira capacitatea de a iubi, bunatatea, inteligenta si frumusetea. Atu-ul ei: Nu sunt plictisitoare!'. In plus, nu are nici un comple Mi-ar placea sa nu am cearcane, dar nu-mi bat capul cu asta!'

2003 2004

Cum a devenit Amalia prezentatoare de stiri? Si-a dorit, a fost educata intr-un anume spirit, munceste mult, ii place enorm ceea ce face si a avut noroc.

Adora statutul de vedeta, mai putin situatiile cand oamenii se uita in farfuria ei la restaurant si cand vanzatoarele ii arata doar cele mai scumpe produse.

De Luana Pesa; Fotografii: arhiva personala a vedetei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton