Amal Clooney, într-o ţinută şic şi rafinată la întâlnirea cu David Cameron

 Florentina Liutic
.

Amal, soţia actorului George Clooney, este o avocată de succes, iar recent s-a întâlnit cu Primul Ministru al Marii Britanii, David Cameron.

 

Pentru această vizită la Downing Street, nr. 10, Amal a ales un palton negru cu broşe aurii pe sub care a purtat un costum extrem de stylish din tweed.

 

În vârstă de 37 de ani şi specializată în drepturile omului, Amal Clooney s-a întâlnit cu Cameron pentru a pleda cauza clientului său, fostul preşedinte al Statului Maldive, Mohamed Nasheed.

 

Avocata a încercat să-l convingă pe Primul Ministru să susţină cauza lui Nasheed, care a fost victima unei lovituri de Stat deşi câştigase alegerile. Mai mult, acesta a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru terorism în urma unui proces asupra caruia există mari semne de întrebare.

 

Este interesant de văzut ce urmări va avea această întâlnire, în condiţiile în care avocata părţii adverse este Cherie Blair, soţia lui Tony Blair, fost prim-ministru al Marii Britanii şi vechi adversar politic al lui David Cameron.

 

Foto: Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton