Am testat dispozitivul de smart masking FOREO UFO 2

 advertising.ringier
.

Pentru că industria de beauty ține pasul cu tehnologia, azi te poți bucura de un ten perfect, acasă, în doar 90 de secunde. Abia așteptam să vă împărtășesc experiența mea cu FOREO UFO2, gadgetul de care nu mă mai despart. Folosit de două-trei ori pe săptămână, FOREO UFO2 îți conferă un ten curat, luminos, hidratat și chiar ajută la umplerea ridurilor fine.

Scriu acest articol cu doar câteva zile înainte de prima vacanță… după multe luni, și mi-am dat seama că aceasta este una dintre primele mele griji: să pun în bagaj cel mai important gadget pe care îl am: FOREO UFO2, pe care îl folosesc, deja, de câteva săptămâni. Nu știu dacă și voi ați încercat FOREO, până acum, dar vă spun cu maximă sinceritate că este un produs de care te îndrăgostești iremediabil, la prima vedere, motiv pentru care am și ținut morțiș să îl upgradez, de fiecare dată când a apărut un model nou.

Iar acum este cel mai bun aliat al meu în lupta împotriva trecerii timpului, asigurându-mi un ten perfect, fără nici cel mai mic efort. Să vă spun și de ce! Ca multe dintre voi, îmi găsesc destul de greu timpul necesar să merg la salonul de înfrumusețare, astfel încât am căutat soluția optimă pentru a avea grijă de tenul meu acasă, în nici două minute. Iar rezultatele? Un ten luminos și hidratat, care se remarcă prin suplețe, fermitate și prospețime.

FOREO UFO 2 test, FOREO UFO 2 review

De fiecare dată după ce folosesc UFO 2 și mă uit în oglindă, mă simt ca și cum m-aș fi trezit după un somn super odihnitor. Totul, în doar 90 de secunde. 90 de secunde de răsfăț total, că uneori îmi vine să stau și mai mult, recunosc! Dispozitivul UFO 2 este un tratament pe bază de lumină și se folosește alături de diverse genuri de măști de tip șervețel, infuzate cu substanțe benefice pentru ten, menite să acopere toată gama de necesități, pentru problemele fiecăreia dintre noi. 

Astfel, poți alterna măștile în funcție de preferințe și de beneficiul pe care vrei să îl aduci tenului. Știți cum se spune, câte femei, atâtea probleme ale tenului. Tocmai de aceea, UFO 2 este aici, mult mai performant, ca să rezolve toate aceste necesități.

De ce am optat pentru noul FOREO, recent lansat pe piață? Versiunea de ultimă generație UFO 2 încorporează mai multe tehnologii decât orice alt gadget de frumusețe de acest gen și, cu o putere de cinci ori mai mare decât UFO anterior, oferă efectele unui tratament profesional într-un timp extrem de scurt, de doar 90 de secunde, după cum am precizat. Probabil că pare greu de crezut și aș vrea să vă și explic de ce este FOREO UFO 2 atât de eficient.

Știm cu toții că FOREO îmbină tehnologia suedeză cu expertiza măștilor coreene, într-un tratament rapid și eficient de tip spa, iar UFO 2 aduce în prim-plan un nou concept, acela de Power Mask, un tratament de ultimă generație ce ajunge să hidrateze pielea din interior spre exterior, în profunzime. 

Cele 8 lumini LED au proprietăți diferite și toate intensifică puterea de absorbție a măștilor în piele. Dincolo de acest aspect, UFO 2 dispune și de o tehnologie de încălzire, care pregătește tenul și care face ca ingredientele din masca Power Activated să fie absorbite repede și eficient, în toate straturile pielii. Apoi, urmează crio-terapia, care răcește instantaneu pielea, oferind un aspect mai ferm, în timp ce micșorează porii și reduce umflăturile.

La final, cele 10.000 de pulsații T-Sonic pe minut oferă un masaj calmant, care facilitează absorbția ingredientelor active și crește eficacitatea formulelor din masca aferentă. De asemenea, aceasta ajută la netezirea liniilor fine, ceea ce trebuie să recunosc că m-a bucurat cel mai mult, la cei 35 de ani ai mei. 

Eu folosesc FOREO UFO2 de două sau trei ori pe săptămână, în funcție de cât de încărcat îmi simt tenul. Dacă e să am un regret în ceea ce privește FOREO, atunci acela este că nu s-a inventat de pe vremea când eu aveam… 20 de ani.

Articol realizat in parteneriat cu FOREO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton