Alexa Chung dezvăluie piesele must-have ale lunii ianuarie

 Florentina Liutic
.

Model britanic, prezentator şi autor, Alexa Chung ne dezvăluie secretele stilului său şi piesele selectate ca must-have pentru luna ianuarie din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2014.

 

Acestea sunt prezentate în calitate de Guest Editor în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga lume, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015.

 

Selectia respecta in continuare stilul Alexei: Mi-aş defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual. Masculin şi feminin. Sexily sexless', fiind presarata cu remarci amuzante: Acesta este tipul de ţinută pe care îmi imaginez că băieții consideră că fetele ar trebui să-l poarte atunci când acestea se relaxează acasă. Renunţaţi la pantalonii de trening și încercați acest look sexy, dar confortabil.”

In continuare, Alexa da detalii despre momentul in care ar trebui purtate anumite piese: Acestea sunt perfecte pentru călătorie – fie că este vorba de călătoriile lungi cu mașina sau cu avionul. Și partea bună e că sunt ok de purtat şi după călătorie. ”

 

Arată bine fără a fi pretenţioasă. Perfectă pentru o întâlnire de afaceri sau o cină. Se poartă cu tocuri pentru o ţinută sexy sau cu mocasini pentru un look de zi.'

 

Alexa Chung este o personalitate de televiziune, model, scriitoare, stil influencer și designer. Numită „Kate Moss a noii generații” de către New York Times, ea a apărut pe coperţile revistelor Vogue, Harper Bazaar, Elle, WWD și nenumărate alte publicații. În același timp, ea şi-a construit o carieră impresionantă ca prezentator de televiziune și jurnalist; Alexa Chung este, aşa cum spune Anna Wintour, editorul Vogue, „un fenomen”.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton