(P) Alb – 5 piese monocrome pe care trebuie să le ai

 Pirvu Cristina
.

Cinci piese albe de care te vei indragosti in acest sezon si care te vor ajuta sa compui cele mai stylish tinute.

 

Fie ca vorbim de o pereche de pantaloni cool, o camasa imaculata ori un pulover „proaspat nins, cu albul nu vei da gres in sezonul toamna-iarna 2017-2018. E ca o „gura de aer proaspat intr-un anotimp in care predomina nuantele inchise. Nu exista retineri cand vine vorba de proportia de alb pe care ar trebui s-o incluzi in tinute. Opteaza pentru un total look format din costum cu pataloni ori cu fusta, daca iti doresti o aparitie sofisticata, poarta denim alb ori pulovere tricotate, din lana ori un fir ceva mai pretios, cum e casmirul. Mai jos, iti propunem cinci piese si variante de outfituri in care sa le integrezi.

 

Puloverul

Acest model poate fi purtat atat in tinute casual, cat si in outfiturile pentru birou. Poarta-l cu jeansi ori cu pantaloni din stofa, si, ca in exemplul de mai jos, adauga o bereta, pentru a obtine un look sic.

Shop now: departmentstore.ro, 159 lei

 

 

Bluza

Poart-o cu pantaloni cu croi drept, trei sferturi, si cu botine, sau cu jeansi. Foloseste-te de vibe-ul romantic al gulerului si al mansetelor cu volane purtand un pulover care sa-ti permita sa le lasi la vedere.

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

 

Pantalonii

Pentru a obtine o tinuta sofisticata, poarta acesti pantaloni cu o maleta alba si cu un sacou. Opteaza pentru o pereche de botine albe si o geanta alba daca iti doresti un total look desavarsit.

Shop now: departmentstore.ro, 249,9 lei

 

Body-ul

Nimic nu se compara cu senzatia de confort in zilele racoroase. Body-ul pe care ti-l propunem raspunde acestei nevoi si are proprietati modelatoare, ceea ce-l transforma intr-o achizitie sigura si smart.

Shop now: departmentstore.ro, 359 lei

 

Camasa

Umerii proeminenti se numara printre tendintele sezonului, iar aceasta camasa poate fi piesa statement de care ai nevoie intr-o tinuta de street style. Poart-o cu jeansi ori cu pantaloni din piele si botine cu varf ascutit.

Shop now: departmentstore.ro, 104,7 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton