Adina Buzatu - În „cantonamentul frumuseţii” alături de Luminiţa Nicolescu

 Florentina Liutic
.

După 8 zile petrecute în cantonament la mare alături de Luminiţa Nicolescu, Adina Buzatu a revenit în Bucureşti unde a afişat o siluetă de invidiat.

 

Cantonamentul cu 4 antrenamente pe zi nu a speriat-o pe stilistă, care practică sportul în mod constant, iar în ultimii ani nu a ratat niciuna dintre deplasările alaturi de Luminiţa.

 

Primul dintre cele 4 antrenamente începea la 7.30 şi consta în alergare şi yoga, acesta fiind urmat de aqua gym la ora 10.30, aerobic la 13 şi taebo, la ora 18.

 

Exerciţiile au fost foarte complexe, însă efortul a meritat, Adina mărturisind că a slăbit aproape 5 kilograme, însă cele mai mari rezultate se văd la nivelul musculaturii.

 

Exerciţiile fizice au fost completate de un regim alimentar foarte bine pus la punct, care a exclus aproape complet proteinele.

 

Micul dejun era unul lejer, constând într-un iaurt sau o salată, prânzul era bazat în principal pe legume, în meniu existând lasagna de dovlecei sau vinetele, iar dupa ora 15 nu mai mânca nimic. Singurele lucruri permise erau ceaiurile sau sucurile de ananas sau grapefruit.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton