8 vedete care ţin celulita sub control. Uite ce secrete au!

 Florentina Liutic
.

Se mândresc cu nişte corpuri perfecte, dar ca să arate astfel recurg la câteva mici trucuri. De la masaj la diverse terapii, fără a uita de importantă alimentaţiei, iată cum reuşesc vedetele de la Hollywood să fie mereu în formă.

 

Halle Berry a descoperit efectul incredibil al zaţului de cafea asupra pielii sale. Astfel, după ce îsi bea cafeaua dimieaţa, actriţă se masează cu zaţ înainte de a face un duş revigorant. Mişcările circulare, de jos în sus au rezultat, iar Halle se poate mândri cu un corp perfect, deşi are 48 de ani şi 2 copii.

 

Top modelul Elle MacPherson şi-a păstrat tonusul o dată cu vârsta datorită înotului. Recent, ea a fost surprinsă în timpul unei vacanţe în sudul Franţei, în care s-a relaxat întotând. Elle a fişat un corp perfect, deşi a împlinit de curând 50 de ani.

 

Pantalonii scurţi sau rochiile scurte şi mulate ocupă un spaţiu generos în dressing-ului lui Cameron Diaz care îşi permite să poarte astfel de ţinute. Actriţa face nu mai puţin de 4 ore de sport pe zi, iar din când în când apelează şi la curele de verdeaţă, care detoxifică organismul şi îi oferă strălucire.

 

Gwyneth Paltrow are o abordare diferită, actriţa descoperind că retenţia de apă şi de toxine este determinată de un nivel ridicat al stresului. Pentru a arăta bine, Gwyneth apelează la meditaţie şi încearcă să fie mereu zen, deşi viaţă ei privată i-a oferit destule motive de supărare în ultima perioadă. Gwyneth s-a despărţit de soţul ei, Chris Marin, despre care se bănuieşte că a început o relaţie cu tânăra Jennifer Lawrence.

 

Eva Longoria este posesoarea unui corp de vis, iar vedeta reuşeşte să arate astfel deoarece bea 3 litri de apă pe zi. Aceasta o ajută să elimine toxinele, iar celulita nu se poate instala.

 

Olivia Wilde a redus la minimum consumul zilnic de zahăr, care dă senzaţia de foame. Ea a adus de curând pe lume primul ei copil, însă sarcina nu i-a adus un număr mare de kilograme. Astfel, actriţa şi-a recăpătat rapid silueta, rămânând aceeaşi prezenţă stylish pe covorul roşu.

 

Scarlett Johansson consumă alimente care conţin vitamina C şi E şi acordă o atenţie specială antioxidanţilor. Astfel, un pahar de vin roşu pe zi poate avea un efect incredibil asupra corpului. Pentru că acum este însărcinată cu primul ei copil, actriţa a acordat, cu siguranţă, o atenţie deosebită ali

 

Britney Spears duce o luptă permanentă împotriva celulitei, iar cel mai eficient remediu pare a fi mezoterapia, o metodă prin care pielea îşi recapăta aspectul frumos datorită unor injecţii cu cafeină, vitamine şi minerale.

 

Foto: Hepta

 

Halle BerryHalle Berry

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton