7 piese must-have în carouri şi cum să le porţi

 Pirvu Cristina
.

 

Este greu sa fii trecut cu vederea cel mai prezent imprimeu al toamnei-carourile! Tartanul, sau imprimeul scotian este un must-have pentru sezonul de toamna-iarna 2017-2018, iar acest lucru ti-l pot confirma Alexander Wang, Chloe, Stella McCartney, Prada, Michael Kors, Calvin Klein, Hermes sau Balenciaga!

Pe podiumurile de prezentari ale marilor designeri am regasit carourile la piese vestimentare tailored' precum sacouri, trenciuri, sau pantaloni de stofa, cat si la cele atipice pentru acest imprimeu, precum rochii furou sau fuste. Stilul carourilor este unul retro, predominant in nuante de gri si negru. Am vazut carourile atat in combinatii clasice, tip costum sau deux-pieces, cat si in combinatii mai nonconformiste, cu piese si materiale din alt registru stilistic precum piele sau catifea. Descopera in continuare 7 piese alese de noi in carouri, care iti vor garanta o toamna stylish!

  1. Sacoul in carouri Window Pane

 

Poarta-l in tinute de street style cu jeansi cu talie inalta, in stilul anii 90 si un tricou cu print punk sau intr-o tinuta de cocktail, peste o rochie furou, impreuna cu sandale pretioase cu bareta subtire pe glezna.

SHOP AT departmentstore.ro, 749.00 lei

  1. Pantalonii in carouriPrintul Tarii Galilor'

 

Cu o pereche de botine de lac cu varful ascutit, un pulover oversized pe gat si un palton intr-o nuanta de mustar, acesti pantaloni vor arata fabulous intr-o tinuta obisnuita de zi.

SHOP AT departmentstore.ro, 159.90 lei

  1. Bluza in carouri Houndstooth

 

Aceasta bluza cu maneci bufante are un aer romantic foarte ‘50s-60s, care s-ar potrivi de minune cu o fusta midi inflorata si o pereche de botine cu varful ascutit.

SHOP AT departmentstore.ro,  119.90 lei

  1. Fusta in carouri Window Pane

 

Scoate aceasta fusta creion cu volane in evidenta purtand-o impreuna cu o camasa de matase, un colier de perle si o pereche de cizme peste genunchi.

SHOP AT departmentstore.ro, 449.00 lei

  1. Sacoul in carouriPrintul Tarii Galilor'

  

Acest sacou cu doua randuri de nasturi va arata foarte bine intr-o tinuta de party purtat fara nimic pe dedesubt, cu o pereche de cercei candelabru, si o fusta mini cu pene sau volane, care sa se intrezareasca de sub sacou, sau o pereche de pantaloni de catifea.

SHOP AT departmentstore.ro,  299.90 lei

  1. Rochia in carouri Window Pane

 

Cine spune ca rochia nu poate fi o optiune confortabila in zilele reci? Cineva care nu a vazut inca aceasta rochie petrecuta, din lana, perfecta intr-o zi obisnuita de birou, sau pentru o cina eleganta, daca o porti impreuna cu o pereche de cizme foarte lungi, cu varf ascutit.

SHOP AT departmentstore.ro, 699.00 lei

  1. Bluza in carouriPrintul Tarii Galilor'

 

Decolteul tip barca face aceasta bluza in carouri o alegere senzuala, dar discreta. Poart-o cu o pereche de pantaloni de catifea burgundy sau o pereche de pantaloni tigareta din piele.

SHOP AT departmentstore.ro, 139.90 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton