5 creatori romani de handmade pe care trebuie sa ii cunosti

 Florentina Liutic
.

Handmade-ul este unul dintre trendurile puternice ale anului 2014. In street fashion e aproape omniprezent, iar vedetele autohtone se indreapta din ce in ce mai des catre creatorii romani in cautarea accesoriului perfect.

 

1


 

Pe majoritatea ii gasesti pe Breslo.ro, de unde le poti si cumpara produsele online. Pentru cele dintre voi ce nu l-au descoperit inca, Breslo este platforma in jurul careia s-a construit comunitatea handmade din Romania, si unul dintre site-urile la care noi ne intoarcem mereu cu drag in cautare de magazine noi si interesante.

 

Mai jos iti prezentam 5 dintre creatorii nostri preferati de handmade pe care orice femeie ar trebui sa ii cunoasca.

 

1. Handmade my love

 

Un magazin romantic cu haine feminine si elegante. Printre rochii de seara si accesorii delicate veti gasi si piese de mobilier sau decoratiuni la fel de frumoase

 

2

 

>> Vezi mai multe produse HandmademyLove 

 

2. AnitaBDesign

 

Bijuterii si accesorii florale, delicate si foarte feminine. In magazin veti gasi si multe genti plic in acelasi stil.

 

3

 

>> Vezi mai multe produse AnitaBDesign 

 

3. BohemianSin

 

Bijuterii si accesorii statement cum sigur nu gasesti prin magazine. Pentru fashionise, dar nu numai, accesoriile de aici trebuie purtate cu incredere si multa atitudine.

 

 

4

 

>> Vezi mai multe produse BohemianSin 

 

4. DoamnaDia

 

Accesorii, bijuterii si haine rafinate, cu usoara inspiratie folk. Culorile puternice si materialele neobisnuite vor eleva orice tinuta.

 

5

 

>> Vezi mai multe produse DoamnaDia

 

5. Bijudel

 

Bijuterii delicate, placate cu aur, rodiu si argint, pentru un look clasic. Perfecte atunci cand vrei sa te simti eleganta, si numai bune de dat cadou oricarei prietene.

 

 

6

 

>> Vezi mai multe produse Bijudel

 

Sunt asa de multi creatori romani talentati incat poti petrece saptamani intregi admirand produsele handmade de pe platforma. Te invitam sa iti descoperi singura propriii preferati direct pe Breslo.ro

Spune-ne in comentarii cine sunt, si poate urmatorul articol va fi chiar despre ei!

 

Spor la cumparaturi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton