(P) 4 modalitati inspirate de-a purta sacoul supradimensionat

 Pirvu Cristina
.

Sacoul supradimensionat e unul dintre tredurile majore ale momentului. Iata cum il poti purta pentru a obtine look-uri stylish.

 

E una dintre acele piese versatile, pe care le poti purta in orice moment din zi. Mixeaza sacoul supradimensionat intr-un outfit casual, poarta-l la birou sau seara, la un cocktail party, si vei arata cool in orice context. Il poti purta cum l-ai vazut propus de Fendi, cu camasa si cizme lungi, ori poti alege oricare dintre variantele pe care ti le propunem mai jos – cu rochie, cu pantaloni, cu fusta mini si, bonus, cu botine cu varf ascutit, care sa functioneze cu oricare dintre piesele mentionate. Oricum ai alege sa-l porti, trebuie sa stii ca e una dintre cele mai valoroase piese din garderoba ta de sezon.

 

 

Cu rochii sexy

 

Alege o rochie cu un croi care urmareste linia corpului, mini, cu umeri usor bufanti si marcheaza-ti talia cu o centura cu catarama proeminenta. Adauga sacoul supradimensionat, botine ori cizme lungi si obtii un look ultra sexy.

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

 

 

Cu pantaloni skinny

 

Pentru ca sacoul iti da volum in partea de sus, e indicat ca in partea de jos sa folosesti piese care iti urmaresc linia corpului, si pentru ca vorbim de pantaloni, alege-i pe acestia skinny, cu talie inalta si ai obtinut un look foarte stylish de zi.

 

Shop now: departmentstore.ro, 119,9 lei

 

 

Cu fuste mini

 

Una dintre asocierile foarte in tendinte in sezonul toamna-iarna 2017-2018. Alege sa porti sacoul cu aceasta fusta mini si o bluza cu umerii supradimensionati ori cu o maleta.

 

Shop now: departmentstore.ro, 450 lei

 

 

Cu botine

 

Aceste botine sunt cat se poate de versatile, pot fi integrate in oricare dintre combinatiile de mai sus, fie ca-ti doresti sa le porti cu rochia sexy, cu pantalonii skinny ori cu fusta mini, vor fi alegerea perfecta.

 

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton